Servicemandag: Mr Darcy er en meget stor mand…

colinfirth-mrdarcy-lake

Og nu står han åbenbart i en sø midt i London i en af de mest ikoniske scener, som kvinder verden over har sukket over igen og igen (og igen da Bridget Jones-filmen var med til at ikonisere scenen). Læs mere her.

Og så er man da vist udødeliggjort når man blive pustet op i den størrelse. Og bare for skams skyld. Her er den originale, som min mor btw dånede over:

mr-darcy

8 kommentarer

  1. Åh nej Julia. Super malplaceret kommentar jeg fik skudt afsted her fra sommervarmen. Undskyld. Mente blot jeg deler sin mors betagethed af scenen med mr. Darcy. Håber du læste den sådan. Kh Løvinden

  2. Ja, jeg dåner også 🙂
    Og vil lige indskyde, at jeg aldrig rigtig har været til Brad Pitt, men så ham lige i går i World War Z (Jeps, jeg elsker nemlig zombier!), og han har aldrig været mere sexy end som zombiedræbende familiefar med rynker om øjnene….synes jeg…. 🙂

  3. Har haft et “crush” for Colin Firth siden den serie og særligt den scene, hvor vi så han var en varm og skøn mand, uhm … så tak for at minde os om det! 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.