Sommertips til Lækkerhed: Sidespring

bog

Som du måske husker har jeg bedt nogle af mine yndlingsbloggere, som er særligt kyndige indenfor skønhed om deres allerbedste sommertips. Anette fra Beautyspace er en fantastisk blogger (og bestsælgende forfatterinde), som altid har lidt ekstra i posen til sine læsere. Jeg har været så heldig at holde foredrag sammen med Anette, og hendes tips er man nødt til at få med: Her kommer altså Anette fra Beautypace med sine gode ideer til hvordan vi skal begå os i sommer, og forklaringen på, hvorfor vi skal begå sidespring (!):

Sommeren er oplagt til sidespring, når det gælder hud og makeup. Huden træder nemlig vande, hvis ikke vi af og til skifter ud. Ikke vildt ud, men bare lidt. Hudlægerne kalder det tachofylaksi, når noget over tid mister sin virkning, fordi det har været for meget brugt. Blandt mine sommer-sidespring er:

3favoritter

  • Bortset fra duften af mandeldessert, er The Organic Pharmacys solcreme et hit med gode urter, lindrende zinkoxid og mandel- og hypenolie. Er tålelig også helt tæt på øjnene, som ellers let bliver irriteret af solcreme.(’Cellular Protection Sun Cream SPF 30’, set hos Magasin).
  • Face-mists skal ingen skal kimse af og slet ikke om sommeren. Hudlæge Leslie Baumann (klog og nede-på-jorden amerikansk hudlæge) har engang fortalt mig, at et generøst pift under enhver ansigtscreme laver et mini-reservoir, som huden kan tanke fugt fra. Tricket til på den måde at strække ens hudpleje længere er at spraye sekundet før, du lader ansigtscremen lande. Eksempelvis med Vichys mineralmættede kildevand fra apoteket, som koster 35 kr. i taskestørrelsen.
  • Mit sidesprings-kit i år er fra SkynIceland, som er en ingrediensmester, der altid bringer ro og mættende fugt med sig. Så det ses og mærkes. (Detox Kit for Stressed Skin, set hos Sephora).

NB: Og sidespringsmakeuppen er dukkehuslakkerne fra Dose, som jeg har fundet på cultbeauty.co.uk

Dose

BESØG BEAUTYSPACE HER.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.