Nogle Gange Gør Jeg Det Selv, Selv

IMG_0149

Jeg elsker DIY. Og jeg elsker at sy. Jeg elsker at brodere, jeg er endda forfaldet til patchwork (fordi det er pænt og let at gå til og fra), selvom jeg tilstadighed synes det er ret svært at bruge det man så får produceret til noget alligevel.

Anyway. Ind i mellem finder jeg to timer til at komme i gang med noget, selvom de to timer kan være svære at finde i et hjem hvor begge børn nægter at sove før klokken 2130, og hvis de så alligevel gør, så vælger at stå op cirka klokken 22. Men det er en anden historie, og dette indlæg er et hurra-indlæg og ikke et brokkeindlæg. For det er faktisk lykkedes mig at komme i gang med noget, som jeg endda er blevet færdig med. Nemlig en lille bluse. I fin, gennemsigtig silke med en lille guldtråd der løber igennem stoffet, og som gør den brugbar til #Glimmeronsdag. Jeg blev færdig med blusen for en lille uge siden, har haft den på, og er vildt glad for den. Men mest er jeg glad for den tid, jeg brugte på at lave den. Det er så skønt at sidde helt roligt med noget mellem hænderne, der ikke involverer hverken madlavning, vasketøj eller en computer. Jeg elsker det!

IMG_0146

IMG_0148

 

12 kommentarer

 1. Hvor er den bare fin. Sødt stof.
  Kender det alt for godt det med at finde tiden….og give sig selv lov til at tage sig tid. Måske man skulle arbejde lidt med det, mine unger er trods alt 11 år, så det burde kunne lade sig gøre.

 2. Tak @Marie-Louise – åh jeg ville ønske jeg var bedre til at give mig selv lov. Det er virkeligt også der det store arbejde for mit vedkommende ligger. Og man skal kunne, synes jeg.

 3. Det synes jeg også at man skal. Faktisk har jeg her i foråret givet mig selv lov til at gå til yoga 2-3 gange om ugen. Det er måske ikke i det kreative hjørne, men det er helt klart et skridt i den rigtige retning for mig. Det går op for mig nu, at der alligevel er en sammenhæng der 🙂

 4. Det vil jeg simeplthen også bare – og jeg er sikker på at der er en sammenhæng. Du er sej. Yoga er mine drømmes mål! Bare en enkelt gang. Det burde jo helt ærligt være muligt.

 5. TAK Trine! og det kommer fra dig (bliver rød i kinderne). TAK!
  Marie-Louise – det værste er at jeg ved det! Det er jo lykkebringende, det yoga… Må i gang. Tak fordi du minder mig om det.

 6. Hvor er du sej! 🙂

  Den er helt vildt fin og ser jo totalt professionel ud!

  Jeg har tiden, men har indtil nu desværre ikke haft tålmodighed til at gøre forsøget ud i den slags kreative “projekter”…

 7. Den er yndig. Og sommer-let. Godt klaret.

  Ja, det kan være svært at få tid til sådan noget hvis ungerne sover sent. Vi har ferie lige nu, så jeg har virkelig tid og overskud til mine favoritter: læse, løb og yoga 🙂 Jeg løber hver dag her i ferien og det er bare så fedt. Yoga fletter jeg ind når jeg lige har lyst, måske bare 20 min. Mine børn vil altid være med, så det ender med at jeg har tre unger kravlende under og over mig mig, når jeg yoga’er – det er nu lidt sjovt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *