Nogle Gange Gør Jeg Det Selv, Selv

IMG_0149

Jeg elsker DIY. Og jeg elsker at sy. Jeg elsker at brodere, jeg er endda forfaldet til patchwork (fordi det er pænt og let at gå til og fra), selvom jeg tilstadighed synes det er ret svært at bruge det man så får produceret til noget alligevel.

Anyway. Ind i mellem finder jeg to timer til at komme i gang med noget, selvom de to timer kan være svære at finde i et hjem hvor begge børn nægter at sove før klokken 2130, og hvis de så alligevel gør, så vælger at stå op cirka klokken 22. Men det er en anden historie, og dette indlæg er et hurra-indlæg og ikke et brokkeindlæg. For det er faktisk lykkedes mig at komme i gang med noget, som jeg endda er blevet færdig med. Nemlig en lille bluse. I fin, gennemsigtig silke med en lille guldtråd der løber igennem stoffet, og som gør den brugbar til #Glimmeronsdag. Jeg blev færdig med blusen for en lille uge siden, har haft den på, og er vildt glad for den. Men mest er jeg glad for den tid, jeg brugte på at lave den. Det er så skønt at sidde helt roligt med noget mellem hænderne, der ikke involverer hverken madlavning, vasketøj eller en computer. Jeg elsker det!

IMG_0146

IMG_0148

 

12 Comments
Previous Post
Next Post