Knapt så velforberedte forældre

Vi er ikke særligt smarte. Vi tror ind i mellem vi er megatjekkede og så får vi det lige i hovedet igen. I går skulle vi til Rørvig alle fire på en endagsvisit hos dejlige venner i sommerlandet. Vi var smarte, var vi, for det tager kun en time og et kvarter at køre fra Østerbro til Rørvig, og det kan man nemt klare i Sofus lur. Så vi pakkede mælk til Sofus, vand til Elias, og nogle bleer og de småting, man ellers har brug for og kørte afsted.

Efter GPS-ens anvisninger. Fejl nummer 1.

For vi endte her:

foto-356

I Hundested Havn hvorfra der sejler en lillebittebitte færge med plads til en håndfuld biler. Der skal man naturligvis bestille plads 3000 år i forvejen, og det havde vi ikke gjort, for vi havde glemt at klikke færge fra som mulighed på GPS-en.

Derfra tog det yderligere 2 timer til Rørvig. I bil. I 27 grader. Med skrigende Sofus og faktisk nogenlunde imødekommende Elias. Bare ikke for os. Nej. For os tog det ikke “kun” (HAHA) et par timer.

foto-357

Vi holdt nemlig i kø. I timevis.

Og hver gang man troede at nu var det slut. Startede det for fra. At vente er ikke min kernekompetence og da det var fire timer siden vi var kørt hjemmefra (uden vand og andre fornødenheder… (Fejl nummer 2, 3,4,5,6) ) var jeg på grænsen af et ikke særligt pænt optrin. I en varm bil.

Men pludselig. Pludselig var vi der. I den mest perfekte sommerhus-have i sol og med dejlige venner. Og jeg har lært aldrig at stole på GPS-en, aldrig at køre uden den store madpakke og aldrig at tage en åben vej for givet. Og eftermiddagen og aftenen var vidunderlig.

foto-358

 

9 Comments
Previous Post
Next Post