Forsinket Postkort Fra Gulliver & Portugal

Computeren var med på ferie, blandt andet så jeg kunne opdatere lidt herinde, men også så jeg kunne arbejde lidt, men lidet havde jeg forstået at Portugal ikke rutter med nettet. Det sted vi var, midt inde i landet, på toppen af et lille bjerg op af en borgruin havde siger og skriver intet net. Hvis man dansede en særlig dans med sin telefon højt hævet over hovedet kunne man, såfremt sol og måne stod i det rette forhold, have held til at smutte en sms igennem. Så det blev ikke til noget herinde på bloggen. Men jeg tænker det er ok, for jeg har tumlet rundt med ungerne, snakket med voksne, drukket hvidvin, grint og grillet til den store gulmedalje.

Vi var som sidste år, igen i år afsted med Gulliver rejser. Det var den samme absolutte fornøjelse, og man føler mens man er der, at man hælder gyldne sommerminder ned i rygraden på sine børn, mens man selv undgår at skulle underholde, men i stedet bare nyder godt af andre søde børn, og en kolonihaveagtig børneflok, der leger, bader, snakker, stikker af og kommer igen, uden at nogen står og råber i et hjørne. Jeg kan ærligt talt ikke forestille mig en sommer uden netop dén slags ferie, og jeg glæder mig allerede til næste år. I år er alle rejser (samtlige!) med det lille rejsebureau udsolgte, så skriv dig op til deres nyhedsmail hvis du vil nå at sikre dig muligheden for en plads til næste år.

6 Comments
Previous Post
Next Post