Venus – bogen om unge kvinder og deres seksualitet

Noget af en overskrift; jeg ved det godt. Men det er det bogen handler om. Og nej, det er ikke sikkert at en kop rolig the og en skål chokolade er det, man har brug for at indtage mens man læser den. Venus er netop udkommet på Gyldendal og er en samling udskrifter af unge kvinder, der er blevet interviewet omkring deres seksualitet. Den ældste er 35, og der er virkeligt mange ting, der kommer bag på én, når man læser den bog. For eksempel hvor mange kvinder, der åbenbart gerne vil domineres; og hvor lidt nogle kvinder føler de får ud af deres sexliv. Men også hvor stærke, frigjorte og naturlige mange kvinder er i deres seksualitet. Det vildeste er sproget – ligefremheden, poesien og modet til at italesætte sig selv som et aktivt, åbent og nydende væsen. Den er god, smuk og overraskende.

 

1 Comment
Previous Post
Next Post