Et sted jeg gerne vil tilbage til: Pedras Salgadas

Efter vores lille uge sammen med det fantastiske hold bag Gulliver rejser, og alle de mange søde mennesker, børn som voksne, vi mødte der, havde vi planlagt tre dage med drengene, som bare var os fire. Det gjorde vi ikke sidste år, da vi rejste med Gulliver, og det var helt ærligt en fejl. Jeg havde googlet ind til hænderne faldt af for at finde noget lidt anderledes, end et hotel og en pool, og jeg fandt til sidst Pedras Salgadas.

Det er en park, en eco park, som ligger i en slags skov. Hvad jeg ikke havde forstået var, at det er et gammelt kursted, og ligger omkring en kilde, som eftersigende har helbredende kræfter. Stedet var helt fantastisk. Der var ikke et øje, og vi boede i et af økohusene (se ovenfor og bemærk den lille bitte cykel i rækken), en lille hytte mellem træerne. Der var fint plads til fire, og endda et lille køkken, så man selv kunne lave mad. Der var trætopsklatring, en pool fyldt med det reneste kildevand, som var helt vidunderlig at bade i, en stor spa, og cykler man kunne låne, så det gjorde vi. Det var simpelthen sådan nogle gode dage, hvor drengene blev krudtet af, og Johan nåede at dø lidt af grin over mig på en mountainbike. Du finder stedet her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *