Man kan støtte børns adgang til latter, fis og ballade

Dette indlæg er  sponseret fordi vi hos Lahme arbejder sammen med name it.

Jeg er som du ved meget vild med produkter og projekter, der vil noget. Der har en holdning, en mening og en retning. Det har name its projekt til fordel for de danske Hospitalsklovne. Læs mere her, og se hvordan du kan støtte arbejdet for lige under 60 kr.

Sæbebobler, firkløvere, kærlighed og high fives. Det er lige, hvad man har brug for på en dum dag. Med to nye limited edition t-shirts, designet i samarbejde med hospitalsklovnene Viola og Frk. Lakrids, støtter name it Danske Hospitalsklovnes vigtige arbejde for indlagte børn som en del af et netop indgået sponsorsamarbejde.

Designet er i hvid eller rosa og grøn eller aqua med sorte kanter og et statement-båret print. De to limited edition designs er lavet i samarbejde med to af landets hospitalsklovne, der dagligt kommer helt tæt på børn, som er indlagt. Budskaberne er håb, kærlighed, fantasi og glæde.

 

Danske Hospitalsklovne er en organisation, der arbejder for at give de mere end 60.000 danske børn, som hvert år bliver indlagt på landets børneafdelinger, mere glæde i en trist situation. Klovnene tilbyder barnet nærvær og en at snakke med, glæde, leg og latter, så barnet kan lægge lidt afstand til sin egen situation.

 

Se mere på nameit.dk og danskehospitalsklovne.dk

T-shirtene findes i 4 varianter: MINI, KIDS, dreng og pige. De kommer til salg den 28. april i alle name its butikker og på webshoppen nameit.com så længe lager haves. Overskuddet fra salget går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne.

 

Vejledende udsalgspris kr. 59,95

3 kommentarer

  1. Sådan en vil jeg købe til mit barnebarn en skøn dreng mvh Rikke J

  2. Min datter elsker sin t-shirt – klovn og sænebobler på en gang, er et hit i hendes 4 årige verden. Jeg er bare vild med at det går til et godt formål

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *