Alt andet end hverdag: Glamour ved Elle Style Award

På en måde er det årets største udklædningsfest, men frem for alt er det årets modefest. Den aften, hvor alle gør sig umage, og hvor man fejrer de mennesker, der i særlig grad har skabt noget i modebranchen, som er varigt, kreativt og inspirerende. Der bliver delt priser ud, der bliver skålet og der bliver snakket.

Inden festen var jeg så heldig at blive inviteret i L’Oréal Paris lounge, hvor jeg fik lagt en helt fantastisk makeup. Den var egentligt ikke så voldsomt kompliceret, og jeg har taget noter, så jeg kan genskabe den selv, og faktisk også vise jer den. Jeg skal lige fikse en tålmodig forograf, så jeg kan lære jer de tricks, jeg fik med.

Billedet ovenfor er fra turen hen til festen, hvor jeg sad på bagsædet af en stor audi sammen med den altid elegante Pia Storm, aka vintagedronningen. Det er hende der har fjer med, og hvis du vil se hvor smuk hun var til festen, kan du klikke her.

Og her er jeg så. I print fra top til tå. Man bliver jo inviteret til at komme i galla, og jeg har faktisk endnu til gode at deltage i en kjole. Jeg har for det første ikke lyst til at købe noget, jeg måske ikke får brugt igen til sådan en fest, og så giver det mig en eller anden form for grounding at forsøge at være en smule cool i søen af smukke kjoler. Jeg følte mig simpelthen så godt tilpas i sættet, som jeg købte da jeg var i Rom sammen med Johan og vores gode venner. Jeg kredsede om sættet i flere dage, men kunne ikke tage fra byen uden.

Og jeg ved, jeg har sagt det før; men vi mangler fester! Jeg gør i hvert fald! Middage, fester, anledninger til at gøre sig umage, hverdagsbrud og foldede servietter. Gode samtaler, bobler i glasset, eskapisme, glimmer og kulørte lamper. Alt det, var der til Elle Style Awards, og det var vidunderligt. Klik her og se Elles dækning af festen.

4 Comments
Previous Post
Next Post