Let sommerlæsning

Det er snart sommer, selvom det vanen tro øser ned i Danmark, og på grund af begge dele, sommeren og regnen, er det tid til at finde ud af hvilke bøger, man skal forkæle sig selv med hen over sommeren. Sødbitter af Stephanie Danler er et godt bud på ferielæsning i den lettere ende. Den er ikke Eat Pray Love, men den ligger alligevel i slipstrømmen af den. Den handler nemlig om mad, og om at finde sig selv. Den er ikke et memoir, som Eat Pray Love, men så igen – den tager nemlig udgangspunkt i en verden, som forfatterinden kender ganske godt til, nemlig restaurationsbranchen. Vi møder Tess, som ankommer ung og naiv til New York, hvor hun skal finde en måde at finde ud af livet på. Hun får job på en high end restaurant, hvor dag og nat bliver vendt om, og hvor tonen er barsk og forholdene det samme. Og så bliver man ellers inviteret indenfor i en verden af vin, østers, desserter og masser af lir. Den er god, sød og let. Præcis som rosé.

0 Comments
Previous Post
Next Post