Tanker om at være fornuftig eller Hverdagssko til Glimmerdamer

Vi er jo nogle, der lader være med ting, fordi de ikke er praktiske. Vi er nogle, der er blevet fyrre og tænker at nu er vi nødt til at være mere praktiske, mere fornuftige, mere voksne, bruge penge på en mere pensionsopsparende måde, og i det hele taget holde næsen i sporet på en måde, så livet ikke falder fra hinanden. Derfor tænker vi os om hele tiden, sørger for at komme til tiden og for at gå inden det hele bliver alt for sjovt, så vi ikke kan komme op næste morgen. Men, men, men, det er fandme også den lige vej til alt det grå, og jeg vil gøre mig umage for at undgå det. Og derfor – og på grund af det her – så skal mine næste flade sko ikke være praktiske. De skal være flade, og det må være praktik nok, og så må resten sløres i glimmer. Her er nogle helt fantastiske bud:

  1. Sophia Webster lavede tossede sko og tasker, og det hele er lige ved at være umuligt at holde sig fra. Sandalerne her, for eksempel. Bemærk den gennemsigtige glimmersål. Klik her.

2. Hummer og lyn. Perfekte loafers fra Mango. Klik her.

3. Glimmer fra Jimmy Choo. Helt flade og fantastiske. Klik her.

4 Comments
Previous Post
Next Post