VIND! Indbydelse til sommermiddag med mig: Vil du med på Pop-Up Restaurant?

Dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation, som er med til at afholde eventen.

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde, men nogle af Danmarks fineste, dygtigste og sødeste (mad)bloggere inviterer på middag på Folkets Madhus. Og jeg har fået lov til at lave snacks, så på en måde er jeg faktisk også med til at invitere. Og jeg glæder mig helt vildt. Du kan vinde to billetter til at deltage, og det er der faktisk flere der kan, det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget her . Jeg tror helt ærligt det bliver en vidunderlig sommeraften, med god mad og fantastisk selskab, og vil glæde mig til at se dig!

Du vil blive kræset om af:

CathrineYoga

Ditte Ingemann (som også har taget alle billeder her til indlægget – undtagen det øverste, og du kan finde opskrifterne til alle de viste retter lige her.)

Anne au Chocolat

og undertegnede.

Her er din officielle indbydelse:

Taverna Pop Up Restaurant 

En helt særlig aften med udgangspunkt i Taverna’s velsmagende hvide oste, der beriger sommermaden og giver vintermaden kant. Sammen med 4 bloggere inviterer Taverna til en inspirerende fire-retters middag, hvor retterne er udviklet i samarbejde med bloggerne, der hver har været med til at definere en af de fire retter.
Bloggerne er Ditte Ingemann fra The Food Club, Julia Lahme, Anne Au Chocolat og CathrineYoga.

Bloggerne introducerer selv hver enkelt ret inden servering.

Tid og sted: den 15 juni klokken 18.00-20.30 hos Folkets Madhus, Raffinaderivej 20, bygning E, 2300 Kbh S

Hver gæst får en lille goodiebag med hjem med smagsprøver på nogle af produkterne som er brugt i løbet af aftenen.

Det med småt:

Du modtager billetten af Lahme Kommunikation. Din billet er først gyldig når du har bekræftet du har modtaget billetten og at du ønsker at deltage.  Fordi vi gerne vil fylde Folkets Madhus og bringe rigtig meget osteglæde ud i sommerlandet, vil der være et udeblivelsesgebyr på 80 kr. per person.

 

31 Comments
Previous Post
Next Post