I sol, under æbletræet og på cykel

Den weekend der lige er gået, var den forårsweekend, jeg har sukket efter i et halvt år. Æbletræet blomstrede i koloen, bierne summede, og jeg kunne mærke, hvordan det var lige før, jeg fik gele i knæene. Jeg har slet ikke gjort haven klar, sået noget, eller haft tid til at fjerne visne blade og den slags, så der er masser af gøre i koloen. Det meste af weekenden gik dog med at være helt tætte med ungerne, blandt andet fordi Sofus besluttede sig for at det var nu, han skulle lære at cykle – uden pinden, uden voksne, men bare kaste sig afsted ned ad grusstierne i halsbrækkende fart. Det gjorde han. Sofus besluttede sig, og så cyklede han. Og jeg løb efter ham hele lørdagen, indtil han lærte at bremse søndag. Men det er sådan det skal være, det der kololiv, og jeg nød det.

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *