Nye blonder og bar skulder

Søndag aften i Stockholm var vejret endelig blevet godt, og Johan og jeg skulle ud og spise. Jeg er muligvis verdens dårligste til at pakke en kuffert. Det lykkes aldrig nogensinde sådan rigtigt. Jeg glemmer altid noget, eller har med til det forkerte vejr. Til Stockholm var det lykkes mig at pakke til en tropesommer, uden at tjekke vejret ordentligt og forstå at nok var det 17 grader, men det var nærmest storm og overskyet. Jeg havde også glemt at pakke de pæne bukser, dem, man normalt tænker man kan have på når man skal være lidt fin. I stedet havde jeg et par tynde sweatpants med fra Moshi Moshi Mind, og de er simpelthen så pæne. Også pæne nok til en aften ude. Så resultatet blev dette outfit, som var både blødt og behageligt, og, synes jeg selv, fint.

Blå blonder fra etc etc // Bukser fra Moshi Moshi Mind // Sko fra Repetto (2 år gamle).

2016-05-29 19.04.14

2016-05-29 19.04.18

3 Comments
Previous Post
Next Post