Smuttur, nervøsitet & træthed

IMG_5766

Her i weekenden har jeg været på meget kort visit i Stockholm. Jeg ved allerede at jeg meget gerne vil tilbage. Jeg kender ikke byen særlig godt, selvom jeg har været der en del gange på arbejde. Jeg har sjældent haft tid til bare at gå en tur, og se mig omkring. Og det er virkelig den smukkeste by. Omgivet af vand på en helt anden måde end København, med kanaler, små gader, gyder og broer, og med en gang museumslir, som man kun kan drømme om en uge til at gå på opdagelse i. Jeg vil helt klart tilbage hertil med ungerne, og vise dem det nærmest vanvittige Vasa-skib.

Men jeg har været træt denne weekend; træt, træt, træt. Ikke på en dårlig måde, med men sådan helt gammeltræt, hvor ens hedeste fantasi er en stor, tyk og meget blød dyne. Mæt af indtryk, mæt af at arbejde til klokken 1 om natten, og helt klart mæt af at være rystende bævende nervøs for, hvordan ManiFest skulle lande ude i verden. Nu begynder jeg at få feedback fra jer, kære læsere, og det betyder ALT. At I læser bogen, og at I har lyst til at skrive mig en mail, så bliver jeg så glad. Gårsdagens højdepunkt fra en besked fra en læser, der skrev at hun havde læst til side firs og allerede havde fået grønkålssmoothien galt i halsen af grin flere gange. Så det letter her hos mig, og jeg begynder at overveje at trække vejret normalt igen.

IMG_5811

2 kommentarer

  1. He He…Julia…din bog ‘Manifest’ er sjooovvvv!!! :0))) Og så godt skrevet. Jeg købte den med det samme og har drukket den ene kop kaffe efter den anden som siderne bliver vendt. Min 1 årige datter vil dog helst ikke have mor læser i hendes nærhed ‘for hvad er det liiige der er så sjovt mor, må jeg se!?’ Og så bliver Ipad’en rystet, altså jeg har købt E-bogen forståes. Men jeg kan næsten ikke lade den ligge…;0)
    Nå men – ville bare sige tak for dig og fordi du har udgivet endnu en knaldgodt skrevet humørbooster med plads til masser af eftertanke.

    Kærligste hilsner Katrine i London

  2. Har lige krydset med en veninde, idet hun havde købt den til mig og jeg havde købt den til hende. Nu glæder jeg mig bare til at læse, men fra de uddrag, jeg har sneget mig til, så skal du sove roligt – det bliver fremragende læsning :). Er vild med, at du insisterer på feminisme i en tid, hvor netop det er så udskældt og dog så nødvendigt. Det er netop derfor, at jeg har ‘ordineret’ den her bog til min veninde, der har brug for et skud ligeværd og smadret kähler.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *