Smuttur, nervøsitet & træthed

IMG_5766

Her i weekenden har jeg været på meget kort visit i Stockholm. Jeg ved allerede at jeg meget gerne vil tilbage. Jeg kender ikke byen særlig godt, selvom jeg har været der en del gange på arbejde. Jeg har sjældent haft tid til bare at gå en tur, og se mig omkring. Og det er virkelig den smukkeste by. Omgivet af vand på en helt anden måde end København, med kanaler, små gader, gyder og broer, og med en gang museumslir, som man kun kan drømme om en uge til at gå på opdagelse i. Jeg vil helt klart tilbage hertil med ungerne, og vise dem det nærmest vanvittige Vasa-skib.

Men jeg har været træt denne weekend; træt, træt, træt. Ikke på en dårlig måde, med men sådan helt gammeltræt, hvor ens hedeste fantasi er en stor, tyk og meget blød dyne. Mæt af indtryk, mæt af at arbejde til klokken 1 om natten, og helt klart mæt af at være rystende bævende nervøs for, hvordan ManiFest skulle lande ude i verden. Nu begynder jeg at få feedback fra jer, kære læsere, og det betyder ALT. At I læser bogen, og at I har lyst til at skrive mig en mail, så bliver jeg så glad. Gårsdagens højdepunkt fra en besked fra en læser, der skrev at hun havde læst til side firs og allerede havde fået grønkålssmoothien galt i halsen af grin flere gange. Så det letter her hos mig, og jeg begynder at overveje at trække vejret normalt igen.

IMG_5811

2 Comments
Previous Post
Next Post