Så skete det simpelthen. Om børn.

Jeg havde egentligt forestillet mig at det skulle blive ved lidt endnu. Mig, der fulgte Elias helt ind i klassen, hver morgen i skolen. Krammede ham grundigt farvel og vinkede til ham. Men det er åbenbart slut nu. I morges, foran skolen, gav Elias mig besked på, at jeg bare kunne køre på arbejde nu, at jeg ikke behøver følge ham ind mere. Jeg pressede lidt, for han fik det til at lyde som et hensyn til mig – at jeg ville kunne komme hurtigere på arbejde – men nej. Det virkede ikke. Elias går simpelthen selv ind ad porten, mens jeg står med cyklen i hånden og opdager at jeg ikke har to små børn længere. Heldigvis vil han stadig kramme. Også foran skolen. I myldretiden.

10 kommentarer

 1. Puh, så har man store børn.. Lige pludseligt!

  Selvom jeg er noget så træt af natteroderi, så er der også noget lidt hyggeligt over at ligge i ske med en lille varm 2 årig, der bare har brug for at man er der.

  God glimmer onsdag til dig 🙂

 2. Ja, mindstemanden meddelte det sidste år, at jeg absolut ikke behøvede at gå med ind:/ Uh, moren synes det var lidt svært!

 3. Det bliver nemmer når nr. 2 også starter i skolen. Ved Karoline fulgte jeg hende ind hver dag i 0. og 1. klasse. Josefine går i 0. klasse, og hende sender jeg for det meste ind alene sammen med storesøster, så kan jeg nemlig nå at komme på arbejde til tiden, og hun vil helst gå ind selv.

 4. Åh den skønne skønne tid. Husk at nyde hver eneste minut, for det går SÅ stærk! Nyder at han stadig vil kramme foran skole og når det er slut. Så husk at du har givet ham noget meget dyrebart med i hans rygsæk, som han er klar til at tage videre med.
  Kærlige tanker
  Marlene

 5. Der er lige sket det samme med min 0.klassewr – hun vil ikke længere have at jeg (hver dag) går med op i klassen. Hun kan nemlig godt selv! Og hun er den mindste…
  Men heldigvis er hun stadig slet slet ikke karrig med kys og kram nogensteder.

 6. Selv (nogen) teenagere vil kramme lidt i hemmelighed – når ingen – som i SLET ingen – ser det

 7. Min datter i anden klasse går nu ALENE HJEM om fredagen….. Det tog lidt tid inden moren var klar

 8. Tillykke til Elias og Mor og Far, tillykke med at projekt stor, selvstændig dreng med selvværd til at mestre hverdagen er lykkedes;0) – og så er jeg helt med på hvor sørgeligt det er, at han stort set allerede er på vej til at flytte hjemmefra;0)
  Nej, mit mor-jeg kan mærke dine sommerfugle i maven og mit børnehaveklasseleder-jeg jubler over at han får lov og at han tør. Godt gået Elias!
  God søndag til jer alle derude

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *