Rullet i Paisley og Dyppet i Broderi

2016-02-24 17.17.50 (1)

Her for enden af en arbejdsdag, hvor makeuppen er skredet og kaffen er drukket, kan jeg lige så godt opgive og stå ved det, jeg har erkendt det før. Jeg er ikke minimalist, og jeg bliver det heller ikke. Jeg ville ofte ønske at jeg var sådan en, der kunne have tre suits hængende i skabet, og altid vide, at det kunne man have det fedt i, slide dem ned, og købe nye når det var sket. Men sådan bliver det ikke. Jeg ruller mig i glimmer og dypper mig i fjer uanset hvad moden, trendsne og ind i mellem også lejligheden foreskriver. Efterhånden er jeg ved at være så gammel / voksen / sikker, at jeg er lige glad med om det er mig, der er overdressed, eller om det forholder sig som Christina Wedel (trøstende) ville sige:

De andre har ikke gjort sig umage…

Det her er et hverdagsoutfit, og jeg føler mig hverken over- eller underdressed i det. Jakken er simpelthen noget af det fineste – den er fundet på Zara.com, hvor jeg tickede et felt af og bad dem sende mig en mail, når den igen var på lager. Det tog rimelig lang tid, men så var den der. Og nu er den allerede udsolgt – tilgengæld har de fået den her, som kommer fra samme boho-hjørne af modehimlen.  Bukserne er fra Black Swan fashions nyeste kollektion, og det er i princippet ikke bukser men en ny, blød og glat, variant af deres leggings. Kollektionen er endnu ikke på deres web, men hold øje her. De sidder helt tæt på hofterne, og det føles jo helt ærligt lidt som at have joggingsæt på. Den perfekte sorte tee er fra The Baand – halsudskæring og ærmelængde virker altså bare hos dem. Du kan se den her. Modellen hedder Audrey, og jeg er glad for hver eneste jeg har i den model. 2016-02-24 17.17.46

2016-02-24 17.17.07

9 Comments
Previous Post
Next Post