Naturlig, Fake eller Midt i Mellem?

2016-02-18 13.37.35

Dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation, fordi vi ind i mellem er så heldige at arbejde sammen med Maybelline. Læs forbrugerombudsmandens gældende regler her.

Nogle gange kan man kun tabe. For eksempel i diskussionen om, hvor “ægte” alting skal være. Ja, naturlighed er vidunderlig! Og jeg elsker den. Og jo ældre jeg bliver desto mere forstår jeg at noget kan være meget naturligt hele livet (kærlighed og ansigtshud, for eksempel), mens andet kan have brug for et … løft.

For er det fake, når man bruger push-up bh? Snyder man hvis man farver hår? Er selvbruner galt eller genialt, og hvad med shape wear? Når det kommer til non invasive (som jeg har lært, det hedder) indgreb, synes jeg at man skal rulle sig i dem lige så tosset man vil. Eller “man” og “man” – kun hvis “man” vil; jeg siger ikke nej til en god let shapewear-agtig chemise, som den her eller den her, som glatter buler ud og viser mor-kroppen hensyn. Jeg synes det er fint. Og selvbruner er jeg også fan af. Det samme med mascara. Helt så mørke er mine vipper ikke i virkeligheden, og de er heller ikke helt så pæne, som jeg ønsker mig dem. Og nu har jeg så fået den nye Maybelline mascara i hånden. Den kombinerer velvilje med snyd, løfter forlænger og giver volumen til vipperne. Man kan bruge den med blot få strøg på vipperne, men man kan også bygge tykke, lange, smukke vipper gravidst op ved lige at give den en ekstra omgang med børsten. Børsten har sådan nogle små fordybinger (se foto nedenunder), som gør at man kan få ekstra meget mascara på vipperne. Den er ikke grynet og den er ikke drysset på mig endnu – jeg har haft den på siden i morges, og ikke været nærig med den.

2016-02-18 13.38.21

2016-02-18 13.38.26

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *