Sort i Sort & Nye Bukser

2016-02-17 17.11.36

Dette indlæg er sponseret, eftersom vi arbejder for Black Swan Fashion. Læs mere om retningslinjerne for sponsorater her.

Så har jeg endelig fået fingrene i nogle af de nye, smukke sager fra Black Swan Fashions foråskollektion. Den er virkelig fin. Fyldt med brugbare og lækre ting, som kan sættes sammen så man både kan gå på arbejde i dem, og tage dem på til en aften ude. Jeg har forelsket mig i disse 70-er-inspirede bukser. Jeg har kæmpet lidt med at få taget et billede af dem, så du kan se hvor flatterende de faktisk er. De sidder perfekt på hofterne, og giver lange ben. Der er en lille elastik-detalje ved numsen, som gør at de ikke gaber bag på, men også så de netop kan sidde til, hvor de skal. Jeg er helt vild med dem. Jeg har også shoppet denne blondetop, som har lynlås i ryggen og er foret hele vejen op foran og bag på, så man ikke skal slås med hvilken top man skal have på inden under. Normalt synes jeg ikke jeg har hals til noget højhalset, men her synes jeg faktisk det virker.

Hvis du ikke allerede har booket et party, hvor du kan prøve alt inden du køber, kan du overveje denne event, som jeg simpelthen er så ked af at jeg ikke skal være med til. Mange af mine yndlingsmennesker kommer nemlig: Ud over damerne bag Black Swan fashion kommer nemlig både Christina Wedel og skaberen af Ingredien, Jan Eskildsen. Man ruller på gulvet af grin sammen med de to, får stiltips med hjem, og der er i det hele taget god stil hele vejen. Klik her hvis du vil læse mere.

2016-02-17 17.12.28

2016-02-17 11.59.11

3 kommentarer

  1. Super lækkert!

    Og rigtig fedt event, ærgerligt at jeg ikke er i nærheden af Kolding den dag. Ved du om de planlægger noget lignende i KBH området?

  2. Sort er bare for ever going strong. Jeg har lige opdaget, at alt det tøj jeg har købt her til foråret er sort. Tænkte først, om det min var fejlkøb fra min side, men jeg ELSKER det bare!! Fede bukser, by the way!

  3. Jeg er kæmpe fan af den nye kollektion. Der er virkelig kommet nytænkning ind over, selv om de stadig er tro til kernen af deres mærke! (ok, jeg har også købt 6 styles allerede). 🙂 kh. Birgitte
    PS. Du ser godt ud i bukserne. Jeg er alt for lille højdemæssigt til dem og blonder er ikke mig, men det er jo det fede ved BS – der er noget for enhver.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *