Om at huske

Man skal huske at være hvor man er. Man skal huske at sige til dem, man holder af, at man gør det. Nogle gange kan det være ganske klogt at minde sig selv om det. Om at nyde alt det gode, så man i højere grad kan stå imod, når det svære melder sig. Jeg blev mindet om det søndag morgen, da telefonen ringede. For det har været en af de der weekender, der svinger fra den ene yderlighed til den anden, og hvor vi først sidder fredag til en reception, badet i lykke på andres vegne, og derefter med gode venner en lørdag aften i lyset fra Melodi Gran Prix glatte kinder og skåler i bobler. Klip til et trist farvel til et elsket menneske i den udvidede familie, febersyg Sofus og ingen nattesøvn. Nu er det mandag. En mandag med sol på, og dagen rundes snart af, sammen med Sofus i sofaen og the i koppen og varme i kroppen. Det hele skal nok gå.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post