Gaveregn: Villads fra Valby! Vil du med i biffen?

2 MG_6797

Jeg elsker Villads! Hans “mor” Anne Sofie Hammer er også en hel vidunderlig dame og ja, så tænker jeg at vi lige om et par opdager at Villads er – eller var – sin generations stemme. Drengen der går sine egne veje, tager hensyn, viser omsorg og faktisk ER fuld af fis. Men i hvert fald er Villads blevet til en biograffilm. Og den biograffilm, har jeg simpelthen fået den store ære at invitere læsere af denne blog kvit og frit med ind og se. Filmen har først premiere den 25. december. Vi skal se den sammen (ja, jeg kommer også sammen med mine unger):

1 MG_8338

Den 19. december klokken 10.

Her: Hauchsvej 13, Frederiksberg

Vi får popcorn og så bliver der mulighed for at møde Villads i skikkelse af Luca, hovedpersonen, som kommer og skriver autografer.

Du skal vide følgende: DU MÅ IKKE BLIVE SUR, hvis du sidder på gulvet – det er en lille bitte eksklusiv visning. Der er 14 pladser (og børnene kommer først), men vi kan med god vilje være 20. Der til gengæld både kaffe, autografer og en god film.

Du kan vinde dine billetter ved at gøre følgende: Se traileren og skriv svaret på følgende: Hvor behøver Villads ikke komme hen igen? – skriv også hvor mange billetter du gerne vil vinde (og husk at vi ikke lukker dem ind, der bliver sure hvis én i deres familie ender med ikke at få en stol – ungerne kommer først!) Du skal kunne den 19. december kl 10 i København, og billetterne kan ikke ombyttes til noget.

Du kan deltage indtil på fredag den 11. december kl 20.

Dette er ikke et sponsorat, da jeg hverken modtager penge eller gaver for at uddele billetterne. Det står UIP og filmens bagmænd for.

RETTELSE (30 minutter efter indlægget er publiceret): Dette er åbenbart et sponseret indlæg, da UIP kan siges at ville øge kendskabet til filmen via dette samarbejde.

Hermed traileren:

 

33 kommentarer

 1. Villads mener ikke han at behøver at komme i skole igen 🙂 Jeg vil gerne have 3 billetter – 1 voksen og 2 børn, vi sidder gerne på gulvet 🙂 Vi har læst Villads fra Valby som højtlæsning og nu er det så pigerne selv der læser og griner med Villads.

 2. Villads behøver ikke gå i skole mener ham selv 🙂 jeg ville elske at tage min datter med på denne særlige biftur!!

 3. Villads behøver ikke komme derhen (i skole) igen:)
  Han er skøn. Og vi er tosset med bøgerne!
  Kan sagtens sidde på gulvet en voksen og et barn:)

 4. Hej Julia

  Villads mener selv, efter 1. skoledag, at han ikke behøver at komme hen i skolen igen 😉
  Er netop – efter din anbefaling – begyndt at læse Villads for vores søn og vi debutterer med “Villads fra Valby holder jul” og den er lige præcis så god, sjov og beskrivende, som du fortæller 😉
  Vi kunne rigtig godt tænke os 3 billetter (1 barn og 2 voksne) og vi bliver ikke sure, hvis vi kommer til at sidde på gulvet 😉
  Kh. Louisa

 5. Vi (mine to børn og jeg) vil gerne se filmen – og vi bliver ikke sure over at sidde på gulvet! Har læst Villads fra Valby højt for mine elever – synes bøgerne er et godt på nutidsklassikere for børn.

 6. Villads behøver ikke længere komme i skole☺
  Jeg er enlig mor og vil elske at kunne invitere mine to børn med. Det ville være en dejlig julegave til dem.

 7. Villads behøver ikke at komme i skole igen.
  Vi er to, min datter på 6 og jeg. Vi har begge forholdsvis smalle numser
  🙂 og ville nyde en tøsetur væk fra de to mænd derhjemme!!!!

 8. Villads behøver ikke komme i skole mere.
  Jeg vil gerne i biffen med jer (allesammen, i virkeligheden!), og mine to ældste poder, dvs. tre billetter ialt…
  Hvis jeg lige må smide en irrelevant kommentar ind her, Julia, så er jeg netop kommet hjem fra Hovedbanegården, hvor Mellemste Pode og jeg har bragt mad og tøj til flygtningene efter tip fra dig – det er en af de bedste oplevelser jeg har haft længe, så tusind tak for det!

 9. Villads behøver ikke komme i skole igen (synes han selv).
  Jeg vil meget gerne tage min søn Silas på 7 år i biffen og se Villads fra Valby – vi elsker bøgerne (så 1 voksen og et barn)

 10. Villads synes ikke selv, at han behøver at komme i skole igen 🙂
  Jeg vil gerne medbringe mine to nevøer Villads og Malte, så 3 stk billetter i alt, hvis jeg skulle være en af de heldige.
  Ved at begge drenge er glade for bøgerne og især Villads, fordi han jo deler navn med hovedpersonen.

 11. Villads synes ikke, at han behøver at komme i skole igen!
  Jeg vil gerne vinde to billetter (til en stor og en lille) 🙂

 12. Åh, hvor ser den god ud! Vi ville elske at komme med, Nicholas og jeg. Vi er i gang med Villads Jul for tredje år i træk, og vi harklippet Villads kravlenisser (har du set dem??). Så filmen må være lige noget for Nicholas og jeg, som gerne sidder/ligger på gulvet
  Knus fra Gitte K

 13. Villads synes ikke han skal i skole mere !
  Orv, jeg vil VILDT gerne vinde billetter til “Vallads fra Vilby”, som jeg fornyligt kom til at omtale aftenens godnathistorie (1 barn + 1 voksen). Min datter ville blive lykkelig……!!

 14. Villads er fantastisk – vi læser jule-Villads som godnathistorie. For tredje år i træk. Et kapitel Per dag i 24 dage. Nå men jeg behøver ikke vinde, selvom vi da så meget skal se filmen, men ungerne er på weekend hos mormor den 19. Men tak for tippet om filmen

 15. Villads mener ikke, at han behøver at komme i skole igen. Jeg ville gerne vinde 4 billetter, for min datter starter i skole næste år, og begge mine børn er vilde med bøgerne om Villads. Det ville være den perfekte før-julegave, og en hyggelig familietur fra Odense til Kbh. Jeg krydser fingre

 16. Villads mener ikke, at han behøver at kommer i skole igen. Vil være lykkelig for at vinde to billetter (1b+1v) og tager min mellemste Vigge på 7 med på bif-tur 🙂 Kh Maja

 17. Villads mener ikke han behøver komme i skole igen! Hvis jeg er den heldige ønsker jeg to billetter til min sønner på 6 og 9 år – mor behøver ikke komme med ind. Hun kan gå en tur imens, så er der plads til nogle andre i stedet.

 18. Villads synes ikke, han behøver komme i skole igen 🙂
  Vi ville elske, hvis vi var så heldige at vinde 3 billetter. Begge mine piger knus-elsker Villads bøgerne og vi klukker alle af grin, når vi læser dem.

 19. Villads mener ikke, at han behøver komme i skole længere.

  Jeg vil gerne vinde to billetter, en til min datter og en til mig selv.

  Glædelig jul til dig og dine.

 20. Feeeedt manner
  Villads behøver ikke komme i skole igen!
  Jeg vil vildt gerne bede om 3 billetter til mig og min unger Rose og August på 6 & 9 år

 21. Villads mener ikke, han behøver at tage i skole igen.
  Jeg ønsker 2 billetter: 1 barn og 1 voksen.

 22. Villads mener ikke, at han behøver at komme i skole igen.
  Jeg vil rigtig gerne vinde 3 billetter.

 23. Villads mener ikke, at han behøver st komme i skole igen
  Jeg vil rigtig gerne afsted den 19. for at filmen med min ældste på næsten 7 år – tror ikke den yngste kan sidde så længe. Så en voksen og et barn der har det helt fint med at sidde på gulvet hvis der ikke er flere stole.
  Rigtig glædelig jul

 24. Villads behøver ikke komme i skole Synes han. Uh vi håber,har ikke det store i denne mrd pga af min søns indlæggelser. Vi vil gerne bede om 3 , jeg læser så tit Villads bøger for de to store på 6 & 8.

 25. Villads behøver ikke at komme i skole igen.
  Jeg vil gerne vinde 2 billetter 1 voksen og 1 barn

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *