Gaveregn: Villads fra Valby! Vil du med i biffen?

2 MG_6797

Jeg elsker Villads! Hans “mor” Anne Sofie Hammer er også en hel vidunderlig dame og ja, så tænker jeg at vi lige om et par opdager at Villads er – eller var – sin generations stemme. Drengen der går sine egne veje, tager hensyn, viser omsorg og faktisk ER fuld af fis. Men i hvert fald er Villads blevet til en biograffilm. Og den biograffilm, har jeg simpelthen fået den store ære at invitere læsere af denne blog kvit og frit med ind og se. Filmen har først premiere den 25. december. Vi skal se den sammen (ja, jeg kommer også sammen med mine unger):

1 MG_8338

Den 19. december klokken 10.

Her: Hauchsvej 13, Frederiksberg

Vi får popcorn og så bliver der mulighed for at møde Villads i skikkelse af Luca, hovedpersonen, som kommer og skriver autografer.

Du skal vide følgende: DU MÅ IKKE BLIVE SUR, hvis du sidder på gulvet – det er en lille bitte eksklusiv visning. Der er 14 pladser (og børnene kommer først), men vi kan med god vilje være 20. Der til gengæld både kaffe, autografer og en god film.

Du kan vinde dine billetter ved at gøre følgende: Se traileren og skriv svaret på følgende: Hvor behøver Villads ikke komme hen igen? – skriv også hvor mange billetter du gerne vil vinde (og husk at vi ikke lukker dem ind, der bliver sure hvis én i deres familie ender med ikke at få en stol – ungerne kommer først!) Du skal kunne den 19. december kl 10 i København, og billetterne kan ikke ombyttes til noget.

Du kan deltage indtil på fredag den 11. december kl 20.

Dette er ikke et sponsorat, da jeg hverken modtager penge eller gaver for at uddele billetterne. Det står UIP og filmens bagmænd for.

RETTELSE (30 minutter efter indlægget er publiceret): Dette er åbenbart et sponseret indlæg, da UIP kan siges at ville øge kendskabet til filmen via dette samarbejde.

Hermed traileren:

 

33 Comments
Previous Post
Next Post