Fredag og mørke poser

 

Poserne under mine øjne er Prada. Sådan lyder et meme, der kører rundt på de sociale medier for tiden. Og jeg ville da ind i mellem ønske at det var sådan det hang sammen for mig. Men det er det ikke. I stedet dækker jeg sporene af en af de mere besværlige uger med glimmer. Aflysninger, blærebetændelser og masser af november i december har omend ikke sat spor, så dog gjort at det bestemt ikke gør ret meget – hvis noget overhovedet – at det nu er fredag. Weekenden skal bruges med gode mennesker, pre-julehygge og en tur i Planetariet med ungerne, og så bare med at ligge helt stille på sofaen, hver eneste gang, jeg kan se mit snit til det. Jeg håber du skal have en af de helt gode weekender, med masser af det, du allerbedst kan lide.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *