Tre Simple & Gode Produkter

 

Dette indlæg er sponseret af Lahme Kommunikation (- som jo faktisk er bloggens hovedsponsor, ser det ud til…).

Vi er så heldige at arbejde sammen med og for Urtekram. De laver et væld af vanvittigt lækre økologiske fødevarer, men også så mange af de helt gode økologiske bodycareprodukter. Disse tre er blandt de senest lancerede produkter, og du skal kende dem, fordi de løser problemer:

  1. Det er vinter og dine fødder er lukket inde i strømper og sko og pakket ind hele dagen. Mine er faktisk også om natten, og det er ikke supergodt for huden. Denne fodcreme er virkeligt lækker, og trænger ind næsten med det samme, så du faktisk kan gå ind og tjekke om ungerne sover uden at hænge fast i gulvtæppet. Du kan se mere til den her.
  2. Spray Conditioner! FAN-tastisk idé! Den virker, og jeg bruger den både til ungerne og til mig selv. Den kan både vaskes ud eller hvis du har langt hår, så sprøjt lidt i spidserne og behold det i for ekstra pleje og blødhed. Se mere her. 
  3. Brug denne aloe vera shampoo til alle slags hår. Den renser, plejer og dufter simpelthen så godt. Du kan bruge den sammen med spray conditioneren, men den er også god alene. Jeg bruger den til at rense alskens produkter ud af håret, og faktisk også til ungerne. Du kan læse mere her.

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *