Små og store

hellebore-seeing-seeds-gardenista

Her i lille bitte Danmark, hvor vi er SÅ heldige og hvor vi har så meget at fryde os over, er vi notorisk bange for at omverdenen tager det fra os. Vi giver ikke rum til flygtningene, vi giver ikke plads til invandrere, vi lukker ikke os selv ind i EU, hvis vi kan blive fri for det. Vi er bange for at blive overset, tror jeg, bange for at dele, bange for de krav, der kan blive stillet til os, og ikke mindst, bange for at vi er for små til at blive taget alvorligt.

Dertil kommer det at vi har vores anden omgang november, denne gang i december, og hver eneste morgen, er en man skal trække sig op i hårene for at kunne overskue. For mit vedkommende betyder det at jeg drømmer om kolonihave, om sommer, om at trække lyset ind, men også om lige at træde et skridt tilbage fra i går, og se i øjnene, at nogle ting bliver ikke anderledes, mens andre faktisk godt kan flytte sig. Jeg håber vi danskere kan. Og allerhelst sammen uden at være delt på midten.

Men for lige at vende tilbage til det der med at være for lille til at blive taget alvorligt, og binde en laaaang sløjfe hen til kolonihaven, så er der her noget du skal se, som kun kan minde os om forår og håb. Se nemlig disse fantastiske fotos af frø, helt tæt på – de stammer fra en fantastisk fotobog, Seing Seeds, som kan klikkes hjem her.

southern-magnolia-seeing-seeds-gardenista copy

 

 

3 Comments
Previous Post
Next Post