Så går det løs… Kendisspotning & Bøger

I dag begynder Bogforum – og jeg lover opdateringer om bøger, men også at det hele herude ikke kommer til at handle om bogstaver på papir. Jeg har nemlig tænkt mig at behandle Bogforum som en slags modeuge – altså: Jeg holder øje med pænt tøj og kendisser og LOVER ganske ublu at publicere ALT hvad jeg kommer i nærheden af.

I dag begynder jeg med, hvad jeg bestemt tænker som en celebrity, nemlig forfatteren Anne Sofie Hammer, kvinden bag Villads fra Valby. Det er klokken 1140. Klokken 1710, skal jeg interviewe Tobias ud fra de MANGE spørgsmål I har stillet til ham her. Og sig lige til, hvis I er der!

Bogforum blev smugstartet i går, da Sisse Fisker holdt reception for sin bog, Livets Opskrift, som seriøst er så fin! Lækker lille tyk haps, med Sisses erkendelser, gode historier og Michelle Kristensens opskrifter. Du kan læse mere om den her. Sisse er på Bogforum alle tre dage; vi ses der eller her.

IMG_3160

3 Comments
Previous Post
Next Post