Regnvejrsfridag med Sofus

 

Det er noget, jeg gør for sjældent. Som I ALT for sjældent. Det der med at lægge en fridag ind i kalenderen, og koncentrere mig om ét barn. Hver eneste gang jeg gør det tænker jeg, at det bør jeg gøre meget oftere. Inden jeg blev selvstændig hørte jeg rygter om hvor fleksibel man er, når man er selvstændig, og jeg må sige at de rygter, er stærkt (!!!) overdrevne. Man er nemlig ikke mere fleksibel end at man fandengalemig står der, når man har en aftale. Man er heller ikke mere fleksibel end at man holder sine deadlines. Sådan er det bare. Og det er ærligt talt så dejligt. Men det er også dejligt at få den anden side med.

Nemlig den stille og rolige, hvor en dag er revet ud af kalenderen, og hvor man er hvor man er, med sit barn. Ugens første to aftener brugte jeg i London, hvorfra jeg kom hjem i går, og i morgen begynder Bogforum. Derfor er ungerne hos Verdens Bedste Karen fra i aften til søndag. Johan og jeg har nemlig smæk på i disse dage.

I dag skulle Sofus et smut til lægen, og så endte vi med at holde fri sammen. Vi har spist kage og krammet, og leget de der småvilde lege hvor man hamrer løs på hinanden med puder (eller Sofus hamrer…), og hulker af grin. Vi nåede også omkring Creative Space på Østerbro, hvor jeg kun kan anbefale at man kigger forbi. Hvis det er i weekenden du kunne overveje det, så book en tid, ellers er det umuligt, især her op til jul, hvor bedsteforældre skal begaves med firearmede lysestager og gigantiske kagefade. Det er ikke billigt, men det er sjovt, hyggeligt og perfekt til en regnvejsdag. Der ligger to i København, og dem finder man her.

IMG_3142

IMG_3152

6 Comments
Previous Post
Next Post