Uldne unger & muligheden For Det Forkerte Barn…

IMG_8707

Lige om lidt er jeg på vej til Sønderjylland, og i går var jeg også afsted. Jeg stod meget tidligt op, for at komme tidligt hjem til ungerne, i går fik Sofus nemlig besøg af sin børnehave-ven for første gang. Det der med at have kammerater med hjemme er en stor ting, og noget man skal lære, og i går hentede Johan så Sofus og hans ven.

Jeg sms-ede fra toget og spurgte hvordan det gik, og Johan svarede at “Det går ok, men “Rasmus” har slået Sofus med et plasticdyr, så han er ked af det.” Nu var det så ikke lige Rasmus, der skulle med hjem i går, men et andet barn, så jeg gik i panik, og brugte 11 minutter på at tro at Johan havde taget det forkerte lyshårede barn med hjem fra børnehaven, indtil det gik op for mig, at plastic-dyrs-fadæsen var foregået i børnehaven og ikke derhjemme.

Tænk, hvis sådan noget skete! Kaos!

Men fordi jeg er meget væk i denne uge er det en særlig fornøjelse at tage Elias i hånden og følge ham i skole, og have en af den slags snakke om alt og ingenting. Vi talte om vejret og om at det er så koldt allerede og at det kun bliver værre. Og ikke mindst om at det lige om lidt er det den slags vejr, der kræver det store udtræk, eller uldtræk. Mine unger har altid haft uld inderst inde, men nu da de er kommet i den alder, hvor de hurtigt finder fejl ved tingene, er det særligt vigtigt at den uld de har på inderst inde slet ikke kradser.

Hos Lahme arbejder vi sammen med Bilka, og herigennem har jeg opdaget deres uldne sager, som fås helt op i de store børnestørrelser. Serien 808 kan jeg virkeligt anbefale, og den koster altså virkelig ikke en krig. Samtidig kan den vaskes i maskinen og sidder perfekt. I det hele taget kan den serie noget – der er også nattøj og undertøj i lange baner, som både er pænt, blødt og i rene materialer. Dette efterår kan man få sagerne i lækker hvid og i henholdsvis blå og røde striber. Nemt og billigt.

IMG_8705

IMG_8706

6 Comments
Previous Post
Next Post