Uldne unger & muligheden For Det Forkerte Barn…

IMG_8707

Lige om lidt er jeg på vej til Sønderjylland, og i går var jeg også afsted. Jeg stod meget tidligt op, for at komme tidligt hjem til ungerne, i går fik Sofus nemlig besøg af sin børnehave-ven for første gang. Det der med at have kammerater med hjemme er en stor ting, og noget man skal lære, og i går hentede Johan så Sofus og hans ven.

Jeg sms-ede fra toget og spurgte hvordan det gik, og Johan svarede at “Det går ok, men “Rasmus” har slået Sofus med et plasticdyr, så han er ked af det.” Nu var det så ikke lige Rasmus, der skulle med hjem i går, men et andet barn, så jeg gik i panik, og brugte 11 minutter på at tro at Johan havde taget det forkerte lyshårede barn med hjem fra børnehaven, indtil det gik op for mig, at plastic-dyrs-fadæsen var foregået i børnehaven og ikke derhjemme.

Tænk, hvis sådan noget skete! Kaos!

Men fordi jeg er meget væk i denne uge er det en særlig fornøjelse at tage Elias i hånden og følge ham i skole, og have en af den slags snakke om alt og ingenting. Vi talte om vejret og om at det er så koldt allerede og at det kun bliver værre. Og ikke mindst om at det lige om lidt er det den slags vejr, der kræver det store udtræk, eller uldtræk. Mine unger har altid haft uld inderst inde, men nu da de er kommet i den alder, hvor de hurtigt finder fejl ved tingene, er det særligt vigtigt at den uld de har på inderst inde slet ikke kradser.

Hos Lahme arbejder vi sammen med Bilka, og herigennem har jeg opdaget deres uldne sager, som fås helt op i de store børnestørrelser. Serien 808 kan jeg virkeligt anbefale, og den koster altså virkelig ikke en krig. Samtidig kan den vaskes i maskinen og sidder perfekt. I det hele taget kan den serie noget – der er også nattøj og undertøj i lange baner, som både er pænt, blødt og i rene materialer. Dette efterår kan man få sagerne i lækker hvid og i henholdsvis blå og røde striber. Nemt og billigt.

IMG_8705

IMG_8706

6 kommentarer

 1. He he, sjovt billede – noget som nok kun mænd kunne finde på 🙂
  Tak for uldtippet, jeg må i Bilka – synes nemlig godt, at uld ka’ ruinere lidt…

 2. Kan 808 også fås i Føtex ? Går det længere end str. 128?
  Lækre sager. Uld er guld vejr inderst inde i de kolde efterårs og vinter måneder

 3. Hej Grith, jeg ved faktisk ikke om det fås i Føtex – men jeg tror ikke det går længere end 128. Tilgengæld har jeg set de fineste dameundertrøjer i ren uld… KH J

 4. Kære Julia
  Ved du om det er til salg nu? Jeg har ikke bil, så der er lidt logistik..
  Kh,V

 5. Ved at indlægget er af ældre dato, men du MÅ simpelthen læse novellesamlingen “Det forkerte barn” af Bjarne Reuter for dine dejlige drenge (inkluderet din mand!).
  Den er H-Y-S-T-E-R-I-S-K morsom og liige netop det, der sker for faren… At han tager den forkerte lyshårede dreng med hjem – dog ikke en kammerat, men hans egen (som jo så ikke er hans egen)….
  Elsker den bog. Har måtte jagte den antikvarisk for at få lov til at eje den – at kunne stille den i bogreolen.
  Bare et tip til højtlæsning – hvis du da altså kan for grineflip og tårer i øjnene

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *