Krydderier fra ASA Spice med rabat til dig

Rundt omkring i blogland har jeg læst at mange er trætte af rabatkoder – jeg er sådan set ikke. Derfor er jeg simpelthen så glad for at kunne dele denne med jer til fantastiske og økologiske ASA Spice (og inden du får karryen galt i halsen: Jeg får intet ud af at dele dette med jer, så jeg tjener altså ikke penge på at du bruger koden), men det håber jeg du vil vælge at gøre, for her er virkeligt økologisk kræs for kendere, og en særlig oplevelse til alle os, der endnu ikke helt har lært at bruge krydderierne som en pro. Hvis du er til indisk mad, kan du forresten nederst i dette indlæg finde opskrifter til virkeligt lækre sager. Men altså, tilbage til koden, for hvis du ved check out skriver: ASAorganicspices får du 20% på de økologiske krydderier.

BESØG WEBSHOPPEN HER

3 kommentarer

  1. Hvorfor i alverden er folk trætte af det? Måske det handler om, at alle blogs snart er fyldt med affiliate links (og dermed indholdet tydeligt passet lige præcis de links, så bloggeren kan tjene lidt)? Og det er måske forståeligt nok med en vis metaltræthed i dette… Nå, men tak for denne kode – så skal der shoppes krydderier :-).

  2. Tak for di du deler, selvom du ikke tjener penge på det;-)
    Har nu aldrig kunnet forstå, hvorfor man ikke kan gøre hindanden den tjeneste det er, at dele gode tips og ideer med andre, så det gør jeg også selv, når det ellers er relevant….

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *