Krydderier fra ASA Spice med rabat til dig

Rundt omkring i blogland har jeg læst at mange er trætte af rabatkoder – jeg er sådan set ikke. Derfor er jeg simpelthen så glad for at kunne dele denne med jer til fantastiske og økologiske ASA Spice (og inden du får karryen galt i halsen: Jeg får intet ud af at dele dette med jer, så jeg tjener altså ikke penge på at du bruger koden), men det håber jeg du vil vælge at gøre, for her er virkeligt økologisk kræs for kendere, og en særlig oplevelse til alle os, der endnu ikke helt har lært at bruge krydderierne som en pro. Hvis du er til indisk mad, kan du forresten nederst i dette indlæg finde opskrifter til virkeligt lækre sager. Men altså, tilbage til koden, for hvis du ved check out skriver: ASAorganicspices får du 20% på de økologiske krydderier.

BESØG WEBSHOPPEN HER

3 Comments
Previous Post
Next Post