En Sensommereftermiddag i Skagen

IMG_8606

For et par uger siden havde jeg det store privilegium at have en solskinseftermiddag i Skagen. Sådan en søndag, hvor der er helt stille, udenfor sæsonen og hvor der hverken er kø til is eller kaffe, sådan en søndag hvor vinden er kold men solen er varm, og hvor man kan gå raskt til langs vandet, når man trænger til luft, og på midten af vejen når man trænger til sol. Det var fuldkommen vidunderligt, og jeg bliver nødt til at få planlagt en weekend der med Johan og ungerne til næste år. Jeg tænker at det er en rigtig god idé at komme netop dér udenfor sæsonen, når turisterne er rejst og roen er ved at sænke sig. Men der er SÅ smukt, og de har ret, dem der har været der tit: Lyset er noget særligt. Jeg havde kameraet med, og her er en lille gåtur gennem Skagen.

IMG_8617

IMG_8618

IMG_8611

IMG_8612

IMG_8626

IMG_8615

IMG_8607IMG_8614

IMG_8609

2 Comments
Previous Post
Next Post