En Sensommereftermiddag i Skagen

IMG_8606

For et par uger siden havde jeg det store privilegium at have en solskinseftermiddag i Skagen. Sådan en søndag, hvor der er helt stille, udenfor sæsonen og hvor der hverken er kø til is eller kaffe, sådan en søndag hvor vinden er kold men solen er varm, og hvor man kan gå raskt til langs vandet, når man trænger til luft, og på midten af vejen når man trænger til sol. Det var fuldkommen vidunderligt, og jeg bliver nødt til at få planlagt en weekend der med Johan og ungerne til næste år. Jeg tænker at det er en rigtig god idé at komme netop dér udenfor sæsonen, når turisterne er rejst og roen er ved at sænke sig. Men der er SÅ smukt, og de har ret, dem der har været der tit: Lyset er noget særligt. Jeg havde kameraet med, og her er en lille gåtur gennem Skagen.

IMG_8617

IMG_8618

IMG_8611

IMG_8612

IMG_8626

IMG_8615

IMG_8607IMG_8614

IMG_8609

2 kommentarer

  1. Jeg var senest i Skagen i slutten av Juli. Det var ikke så mange turister der da heller. Men jeg har vært der flere ganger, hvor det har vært for mange turister overalt.
    Men å gå rundt omkring og se alle de skjønne hus og alle blomstene. Og en solskinnsdag på Grenen er bare så fantastisk flott.
    Og så må man inn på Brøndums hotell for å kjenne på stemningen der. Helt spessiellt.
    Jeg la også ut flere bilder fra turen vår i sommer.
    Du burde spikre en liten sommerferie i Skagen med familien til neste år 🙂

  2. Enig med Sylvia. Der er skønt og kaffe på Brøndum er noget særligt. En weekend rækker ikke 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *