Hvor mange kimonoer har man brug for?

… mange, er jeg bange for. Virkeligt mange. Og jeg tror heller ikke helt jeg kommer igennem efteråret uden denne sag. Christina Wedel havde fundet den til mig, da vi forleden skulle optage en stribe videoer hjemme hos mig. Den er fra Sidsel Edelbo, som jeg tidligere har interviewet her på bloggen, og Christina havde lånt den hos den Fairstyles, som har et kæmpe udvalg af de smukke unika-kimonoer. Se bare her.

Jeg tænker at det er svært at leve uden denne, fordi den har frynser, og fordi jeg simpelthen synes den er så smuk. Men spøg til side; jeg synes faktisk at kimonoer er det fineste alternativ til den mere konservative blazer, og så synes jeg jo som bekendt ikke at less is more. Som Iris Apfel siger: More is more and less is a bore.

IMG_8641

Støvlerne er fra Jerome Dreyfuss købt i Paris for et halvt år siden, læderbukserne er fra Other Stories og 2 år gamle.

IMG_8643

5 kommentarer

  1. Der er der ingen øvre grænse for kimonoer, er der? Og slet ikke, når der er fine frynser involveret. Kimonoer og buksedragter kan jeg i hvert fald ikke få for mange af – de redder hver en mulig tøjkrise.

  2. Kære Linnea – nej, jeg har heller ike hørt om en øvre grænse, og lover at lade være med at sige det videre hvis jeg hører om én… Og jeg har det på samme måde som dig. Det bliver ikke meget bedre… KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *