Ugen der gik – og den der kommer

Det er sæson for store, smukke blomsterbuketter og jeg har købt rigeligt ind af de farvestrålende skønheder. De giver overskud, og har jeg lært, rod er pænere med en blomst på.

Det har været en vild uge. Johan har spillet koncerter tre dage i træk, og jeg har også haft smæk på. Nogle gange ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal sige når folk taler om balance i hverdagen, for vi kører i den grad højsæson lige nu, og balancen ligger først og venter om et par uger. Sådan er det i perioder, og jeg kan faktisk godt lide det. Heldigvis kan ungerne også, og heldigvis har vi gode mennesker omkring os som hjælper os med at få den praktik til at lykkes, når vi ikke selv kan. For eksempel er jeg lige nu på vej til det her foredrag i Kolding, mens ungerne søndagshygger med min søster og svoger.

I søndags gik jeg tur ved strand, og glædede mig til at komme hjem til ungerne og Johan. Men jeg blev blæst igennem og nydt at efteråret simpelthen er så smukt i år.

IMG_2569

Denne uge, var også ugen, hvor Sofus og jeg opdagede at man kan købe masker man selv kan male i Tigerbutikken. Det er gået rimeligt meget amok for os.

IMG_2628

IMG_2633

Denne uge var også uge, hvor jeg så Johan spille på Vega og blev blæst væk. Han er SÅ god på en scene.

IMG_2641

Og så var det også i denne uge jeg gik i gang med den store opvarmning til efterårets bogsæson. Jeg har lavet nogle videoer, som også kommer op her.

IMG_8651

Hav en dejlig søndag derude, jeg håber du kan bruge den som opvarmning til den der kommer.

2 kommentarer

  1. Havde sådan håbet på at netop denne weekend havde 2 søndage, så jeg kunne nå at høre dit spændende foredrag i Kolding. Men mærkeligt nok, så er der kun en søndag! Det må blive en anden gang når ungerne lige er lidt større og overskuddet det samme. Ha en dejlig dag❤️

  2. Hej Signe Marie,
    Hvor er du sød. TAK! Ja, jeg kender godt den følelse – og samtidig, kan jeg se at der venter os med små børn oceaner af tid forude. Mine veninder med større børn har tid til det meste og sover endda…
    Hav en dejlig dag og godt du kan prioritere! KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *