Dims på rejse – og urealistiske forestillinger om, hvad man kan nå

I forbindelse med mit arbejde er jeg ganske ofte på farten med en enkelt overnatning. Nogle gange også flere, men om det blot er en enkelt aften jeg på den måde har for mig selv, eller flere, har jeg komplet urealistiske forestillinger om hvor meget jeg kan nå, både med hensyn til arbejde og alt muligt andet. Derfor slæber jeg bjerge af halløj med mig, og ud over ting som løbesko, broderikit (ja, tænk nu hvis), en udgave af weekendavisen, noget faglitteratur og et par kilo dameblade, har jeg også altid dullegrej en masse med. For eksempel tænker jeg at jeg kan nå mere end en almindelig gang lak – og derfor har jeg altid denne lille dims (ved siden af Essielakken) med: Et lille vidundermiddel fra L’Oréal Paris som reparerer neglene og sørger for at udjævne buler og riller. Kan virkeligt anbefales og tørrer hurtigt. Jeg har også altid en ansigtsmaske med – den nedenfor er en slags papir man lægger over ansigtet, trækker vejret dybt og prøver at undgå klaustrofobi. Den giver huden den smukkeste glød og er særlig god hvis man har fået lidt rigelig sol eller er i en storby med en ikke helt så attraktiv luft. Det er – helt ærligt – ikke lykkes mig at få gang i selvbruneren endnu i år. Den slags skal nemlig behandles med respekt og forsigtighed, især i ansigtet så man ikke ligner den gule hævner. Garnier plejer at være vildt gode til farverne, så derfor glæder jeg mig til at få prøvet denne serviet af, og slæber dem troligt med mig rundt.

IMG_8599

Hvis du endnu ikke kender Revitalifts Filler Serum, så synes jeg virkelig du skal prøve den. Jeg bruger den to-tre gange om dagen, og jeg kan se den virker. Synligt færrer riller / rynker / furer i panden og omkring øjnene. Den er altid med mig rundt.

IMG_8600

Fordi vi nærmer os den sæson, hvor man mister stemmen men til gengæld får floder af snot og mængder af feber forærende er jeg gået i gang med Echinaforcedråberne som forebyggelse. Hvis jeg mærker kriller eller noget der ligner, tager jeg en ekstra dosis, og dem kan jeg altså også kun anbefale.

IMG_8601

Jeg tror på snailmail som ekstra kram til de venner og veninder, jeg ser for sjældent, så jeg gør mig umage for at bruge lidt af solotiden på ekstra hilsener, når jeg har tiden. Og så køber jeg løs af fine kort når jeg ser dem. Dette kan jeg særligt godt lide.

IMG_8602

Lydbøger. Altid lydbøger. Når jeg løber, når jeg går, når jeg køber ind, når jeg lægger makeup og ikke er hjemme og skal snakke med nogen samtidig, når jeg har brug for at lære noget og når jeg har brug for underholdning og samtidig for at have hænderne fri. Altid lydbøger. Jeg kan kun anbefale audible.com, som gør det let at downloade mesterligt oplæste bøger både indenfor fag- og skønlitteratur og alverdens genrer.

IMG_8603

7 kommentarer

 1. Jeg kender det så udemærket, at fylde tasken eller kufferten helt unødvendigt tungt. Når vi er på rejser eller weekendophold, så slæber jeg også magasiner, bøger, computer, og alverdens hudpleje med, fordi jeg er sikker på, at jeg skal ligge på langs og slappe i timevis. Sådan ender det dog sjældent – faktisk aldrig, og det eneste der kommer ud af det, er gorillaarme og lidt skaberi af at skulle slæbe 🙂

 2. Fantastiske tips! Jeg når heller aldrig halvdelen af hvad jeg gerne vil, men nyder nu alenetiden i fulde drag alligevel. Alt kan lige gøres lidt langsommere, og jeg kan sidde i sengen og arbejde hvis de er det jeg vil 🙂
  Jeg elsker alle de små rejsestørrelser og er for tiden særligt glad for Jurliques rosenvand. Så fin en duft og så dejligt på huden.

 3. Kære Tanya – tak for at minde mig om Jurlique – jeg elskede det mærke i mange år, men det er forsvundet lidt for mig – må hellere tjekke det ud igen,
  KH
  J

  Kære Charlotte,
  Godt jeg ikke er alene om det – men man vil jo heller ikke mangle noget, hvis man nu har 11 sekunder, man kan omsætte til noget… KH J

 4. Jeg mærkede ikke noget kriller denne gang og nåede derfor ikke at starte op på dråber (som ellers er min redning hele efterår/vinter)… Resultat: bragende forkølelse, øv 🙁 kh. Birgitte

 5. HEj Randi – pyha, det var noget af et link. Jeg er nu altså ret glad for den, men læser det lige grundigt. Kh J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *