Om kjolen til det hele, mand på natarbejde og vandfarver

Glædelig lørdag derude! Jeg håber du skal have en af de helt gode. Her er Johan i gang med endnu en af de weekender, der er fyldt op med koncerter. Jeg så ham i torsdags på VEGA, og jeg er målløs. Han er så latterligt god på en scene, og er fantastisk i hele sin måde at stå der på, og i dén grad levere for sit publikum. Man kan mærke at han elsker det. I aften spiller han i Albertslund, hvis du er på de kanter. Så jeg er med ungerne og regner med at bruge noget af dagen i dag i biffen, og den anden halvdel smurt ind i skiftevis kagedej og vandfarver. Så jeg får desværre ikke brug for blondesagen her i dag. Men jeg elsker den!

IMG_8701

Og nej, jeg har ikke (helt) glemt at der engang var mere mode på denne blog, end der er for tiden. Jeg elsker det stadig, det er bare det der med at nå at få taget billeder. Men det har jeg simpelthen nået nu, og jeg har et par indlæg i (blonde-)ærmerne. Denne smukke kjole er fra Black Swan Fashion, der jo om nogen har fortået hvad kvinder har brug for. For det vi ønsker os, er mode vi kan føle os hjemme i, være os selv i, og have vores egen stil i (er jeg sikker på). Denne smukke sag ville jeg sagtens kunne tage på en aften ude, men også på kontoret med en blazer ud over. Jeg synes det er så fint og klædeligt at blonden ikke er gennemsigtig på brystet, så man faktisk er påklædt, selv i blonder. Du kan stadig nå at få den her og tjek den lige ud. Men i det hele taget, tjek deres kjoler ud – de er virkeligt i en kategori for sig selv. Jeg vil også gerne lige slå et slag for den her kjole, som kan bruges til alt og fås i to farver. Hav en festlig lørdag derude! Jeg vil i hvert fald gøre mig umage med at få sneget noget glimmer ind!

IMG_8696PS – strømperne er faktisk også fra Black Swan Fashion – det er bløde, med mat finish og meget dækkende. Se dem her. Skoene er ca 8 år gamle og fra miu miu.

(Og bare så ingen tror dette er skjult reklame – vi arbejder for Black Swan Fashion, og jeg er vild med dem og med det.)

6 Comments
Previous Post
Next Post