Om kjolen til det hele, mand på natarbejde og vandfarver

Glædelig lørdag derude! Jeg håber du skal have en af de helt gode. Her er Johan i gang med endnu en af de weekender, der er fyldt op med koncerter. Jeg så ham i torsdags på VEGA, og jeg er målløs. Han er så latterligt god på en scene, og er fantastisk i hele sin måde at stå der på, og i dén grad levere for sit publikum. Man kan mærke at han elsker det. I aften spiller han i Albertslund, hvis du er på de kanter. Så jeg er med ungerne og regner med at bruge noget af dagen i dag i biffen, og den anden halvdel smurt ind i skiftevis kagedej og vandfarver. Så jeg får desværre ikke brug for blondesagen her i dag. Men jeg elsker den!

IMG_8701

Og nej, jeg har ikke (helt) glemt at der engang var mere mode på denne blog, end der er for tiden. Jeg elsker det stadig, det er bare det der med at nå at få taget billeder. Men det har jeg simpelthen nået nu, og jeg har et par indlæg i (blonde-)ærmerne. Denne smukke kjole er fra Black Swan Fashion, der jo om nogen har fortået hvad kvinder har brug for. For det vi ønsker os, er mode vi kan føle os hjemme i, være os selv i, og have vores egen stil i (er jeg sikker på). Denne smukke sag ville jeg sagtens kunne tage på en aften ude, men også på kontoret med en blazer ud over. Jeg synes det er så fint og klædeligt at blonden ikke er gennemsigtig på brystet, så man faktisk er påklædt, selv i blonder. Du kan stadig nå at få den her og tjek den lige ud. Men i det hele taget, tjek deres kjoler ud – de er virkeligt i en kategori for sig selv. Jeg vil også gerne lige slå et slag for den her kjole, som kan bruges til alt og fås i to farver. Hav en festlig lørdag derude! Jeg vil i hvert fald gøre mig umage med at få sneget noget glimmer ind!

IMG_8696PS – strømperne er faktisk også fra Black Swan Fashion – det er bløde, med mat finish og meget dækkende. Se dem her. Skoene er ca 8 år gamle og fra miu miu.

(Og bare så ingen tror dette er skjult reklame – vi arbejder for Black Swan Fashion, og jeg er vild med dem og med det.)

6 kommentarer

 1. Kære Julia – SKØN kjole, men altså: super-dejligt at der er så meget andet på denne blog end mode

 2. Du ser super flot ud og så matcher du så fint til baggrunden, ha’ en god lørdag i det smukke vejr.

 3. Jeg er tosset med de skønne tæpper, du har på dine gulve… Er det nogle du selv har hentet i Marokko eller hvordan? 🙂 og kanon ide med tæppet foran hoveddøren! Det kunne jeg godt have brugt da vi boede i lejlighed – vi sejlede altid rundt i den måtte/tæppe, der næsten dækkede og så alligevel ikke….

 4. Kære Anne – TAK; jeg elsker dem også! Jeg har fået hjælp til at købe dem, og laver et indlæg om dem snarest – tricket er at de er brugte og derfor ikke kostede en krig.

  Kære Anette! TAK!

  Kære Skøre Liv – ja; det holder jeg også fast i. Livet er stort, og der er meget at skrive om. TAK fordi du læser med.
  Kærligst
  J

 5. Den kjole er super flot og klæder dig vildt godt, men som skøre Liv skriver, så synes jeg nu også, at det er dejligt med en blog, som ikke er fyldt med mode.
  Jeg kommer lige i tanker om, at for 6 år siden – helt præcist d. 1 september 2009, hvor jeg mødte min kæreste Kasper, og blev stormende forelsket, der kørte din mands hit “Hun vil ha´en rapper..” overalt. Både hjemme, i høretelefonerne og i radioen, og hver gang jeg hører den, så minder den mig om den bedste tid i mit liv 🙂

 6. Den er flot på dig. Jeg har luret på den også men syntes at det blev for meget blonde til min stil. Jeg valgte i stedet for Gatsby Jersey dress.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *