Foredrag og Bobler i Kolding

 

Det er ved at være længe siden jeg har holdt åbne foredrag; de sidste par år har jeg mest koncentreret mig om foredrag i den noget mere faglige ende, om kommunikation og trendforskning. Jeg begyndte at sige nej tak til forespørgsler, fordi  jeg ikke kunne holde ud at høre mig selv tale mere om livet som småbørnsmor, og fordi jeg ikke syntes det rigtigt var sjovt at stå med hele Hvor Lagde jeg Babyen-historien efter mere end 150 foredrag om lige netop det. Men nu er jeg på vej ud igen, og jeg glæder mig faktisk helt fantastisk meget til det. I går holdt jeg et foredrag i Næstved for en lukket forsamling, og det var helt ærligt så fedt at være ude igen. Derfor vil jeg også rigtigt gerne slå på tromme for dette arrangement på Comwell i Kolding.

For der er dømt damedag og fis og ballade i Kolding den 4. oktober. Ok, det lyder måske ikke helt sådan, hvis du læser beskrivelsen, men min del bliver i hvert fald sjov. Første del af arrangementet står kloge Lizl Rand for, og hvis du får lyst kan du købe billetter til arrangementet lige her. 

(Jeg håber vi ses. Jeg blev engang nødt til at love ikke at kramme bloglæsere, der var kommet til foredrag uden at vide, hvor glad jeg bliver for at møde lige netop jer i virkeligheden. Men nu er det så lang tid siden at jeg tænker at ET enkelt kram og hjerteligt velkommen vel ikke er helt af vejen)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *