Noget om storbyindianere og min mors stemme

Indrømmet, nogle gange, kan de godt gå lidt rigeligt indianer i den for mig. Jeg elsker lag-på-lag og gerne med et ekstra lag oveni, og jeg har det simpelthen så godt når jeg er rullet i pailletter og fine prints. Jeg kan stadig høre min mors stemme ind i mellem (og ja, det ER 10 år siden hun døde), og jeg ved hvor lidt hun ville synes om dette look, så måske er jeg stadig i et oprør mod den hvide skjorte og de blå jeans, hun helst ville se mig i. Jeg er faktisk lidt bange for at det forholder sig sådan. Men sådan her så jeg ud forleden, da jeg rejse til Paris:

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 06.32.41

Et outfit, jeg selv ville kalde for praktisk. Og som jeg føler mig virkelig velklædt (måske en anelse til den bløde side) i. Kimonoen er fra Sissel Edelbo og i indisk genbrugssilke. Jeg købte min hos Mille plus på Østerbrogade, men du kan finde en forhandlerliste her. Støvlerne er fra minnetonka og fundet hos Moshi Moshi mind. Samme sted er bukserne fra. Tasken er den gode gamle fra Jerome Dreyfuss, og det smukke, bløde, kæmpestore tørklæde er fra The Baand i 100% cashmere og man vil gerne bo inde i det. Det kan du finde her.

IMG_8426

5 Comments
Previous Post
Next Post