Noget om mineraler… Og bloglæsere, der tipper.

Jeg er konstant på jagt efter en eller anden form for base til makeuppen. For det første synes jeg min hud forandrer sig hele tiden: Først er den tør, så er den fedtet, så er jeg rød i huden, og så er jeg bare bleg. For det andet, synes jeg oftest det føles som om at én foundation eller creme er god i en periode, og så sker der noget, hvor huden ikke gider den mere, og den føles forkert eller lægger sig forkert. Den store test er for mig når jeg skal holde foredrag og virkelig får høj puls – hvis makeuppen stadig sidder bagefter, så er den god. Den test har jeg kørt på Nilens Jord Mineral Foundation. Jeg har haft et billede af det brand som mere end almindelig old school, og faktisk ikke gjort det store forsøg på at forstå det, men så skete der det, at der lige pludseligt var mange søgninger her på bloggen, hvor i søgte på test af Nilens Jord, så derfor (og tak for tippet) kastede jeg mig over brandet. Jeg har også googlet lidt og det viser sig at Nilens Jord er et dansk makeupbrand, som ovenikøbet var blandt de første til at fjerne parfume og som er produceret helt uden parabener.

Foundationen er god. I modsætning til de fleste andre mineralske foundations jeg har prøvet, bliver den nemlig ikke fedtet i løbet af dagen. Den lægger sig fint uden at tørre huden ud, men også uden at fedte én til, så man har det som om panden ikke kan få luft. Den fås i meget fine farver, og jeg har brugt den der hedder fawn. Anne-Sophie, min søster har også prøvet den nu, og tippede mig i dag om at den lægger sig endnu pænere hvis man bruger en cc-cream under som en slags primer. Og dét er vand på min mølle eftersom jeg er decideret primer junkie.

Se farverne her.

Nilens jord åben

Og bonus-klat-køb of the month kunne være den her: Den fineste lille øjenskygge, som er så lækkert naturligt pigmenteret, at der faktisk ER tale om en skygge. Fungerer også fint som highlighter.

IMG_8437

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.