Noget om blomster – og en kunstner jeg lige har opdaget

unnamed-1

Om det er kolonihaven, der har gjort det, eller om jeg er ved at blive en af de damer, der ikke kan få vejret uden at være omgivet af bregner – jeg ved det ikke. Men min fascination af det oppulente, det maximalistiske vil for tiden ingen ende tage. Jeg har lyst til at rulle mig i det, og pakke mit hjem ind i prismer.

I Holland bor der en mand, som er vild med tulipaner. Han hedder Arne Maynard, og du kan møde ham her. Jeg har aldrig hørt om ham, før jeg faldt over nogle fantastiske billeder, som han har været med til at lave. De handler om at genskabe de gamle hollænderes malerstil, men også deres blomster, og deres syn på, hvordan det levende og det, der er i forfald kan hænge visuelt sammen. Ja, lidt langhåret, men se billederne her og klik dig ind her, for at læse mere.

unnamed-2

unnamed-3

4 Comments
Previous Post
Next Post