Renoveringsprojektet – Daybed

Hjemme hos os har vi brugt sommeren på en rimelig omfattende renovering. Det har taget oceaner af tid, og en opsparing (!). Men nu hvor det meste er færdigt, er vi simpelthen så glade for det. Jeg vil gerne fortælle om hele processen og om alle dem, vi har fået hjælp af, men her lige en næsten færdig daybed.

Vi bor nemlig en en gammel lejlighed på Østerbro. En helt klassisk én, med lange gange og en stor spisespise. Den har vi haft ret svært ved at få brugt ordentligt, men efter et godt råd, har vi installeret en daybed med opbevaringsplads under madrassen, og et skrivebord bygget til lejligheden i den ene ende af spisestuen. Nu er det blevet til et yndlingshjørne, og jeg elsker at sidde der. Væggene er grønne og malet ud fra mit yndlingsfarvekort, nemlig det vi også har brugt til kolonihaven: Flüggers, som de har lavet i samarbejde med Nationalmuseet. Vi har fået farver på alle vægge, og jeg elsker det simpelthen. Daybed mangler stadig nogle store puder, men ellers er den der. (Og ja, der skal billeder på væggene, og pludselig tænker jeg at der godt nok er lang vej igen, alligevel…) Betrækket på madrassen er møbelstof fra Paul Smith, og vasen i vinduet er denne vidunderlige håndlavede sag fra Lene Bjerre.

IMG_8332

IMG_8335

7 Comments
Previous Post
Next Post