Gør Det Selv i Kolonøjseren

Farvekort Flügger

Glædelig mandag. Jeg håber du har nydt den skønneste weekend.

En del af vores blev brugt i kolonihaven. Der hvor kaffe drikkes over hækken, der hvor ungerne får nye venner, og de voksne lige så, og der hvor regn ikke er hindring for en god eftermiddag.Men det er også der hvor gør det selv feberen raser, og hvor jeg skal lære nye kompetencer…

Jeg er nemlig ikke særlig handy.

Patchwork og broderi fungerer fint, men det der med lige at hamre et højbed sammen / sætte en tagrende op / skære et hul i en væg (har man i øvrigt nogensinde har brug for sidstnævnte? Jeg føler mig ikke helt og aldeles overbevist om det), det er jeg ikke god til. Jeg er heller ikke sindssyg god til at male. Det fandt jeg ud af i påsken, da Johan og jeg kastede os ud i at male kolonihaven indvendig.(OG GRU)

Inden vi er gået i gang med at male den udvendig, har jeg fået hjælp hos Flügger. Hjælpen er indtil videre et helt vidunderligt smukt farvekort, som Flügger har udarbejdet med nationalmuseet. Farverne er fantastiske, og jeg kan næsten ikke slippe farvekortet, som jeg bare sidder og bladrer i. Derudover har vi udsigt til rådgivning i butikken om hvordan man griber sagen an. Nu går vi så og summer over præcis hvilken farve, vores hus skal have. Jeg tænker at det skal være blåt, med hvide kanter. Det er grønt lige nu, og jeg synes at det godt må være sådan lidt mere villa-ville-kulla-agtigt. Johan er heldigvis enig, men hvis vi ikke vælger den rigtige blå, er der lang vej hen til det sikre sorte træhus. Den der husmaling bliver en føljeton, og jeg håber at vejret holder, så vi kan dyppe penslen for første gang i næste weekend.

Flügger Farvekort

2 Comments
Previous Post
Next Post