Salt til dit hår

Dullegrej. Hårpleje. Gode hårdage og dårlige hårdage. Jeg kender ikke mange, der ikke et eller andet sted har bare en smule interesse i at finde ud af, hvordan den del tager sig mest hensigtsmæssigt ud. Jeg har i hvert fald. Jeg har rimeligt besværligt hår, så interessen er ikke helt fjollet. På en ganske almindelig dag, kan jeg – afhængigt af vejr – gå fra fladt hår til telthår, fra fuld krølle til ingen.

Maria Nila er et svensk hårplejebrand, som jeg lige har opdaget. Jeg har krøllet hår, men det krøller kun når det vil, og kun hvis jeg rammer rigtigt med produkterne. Efterhånden som jeg er blevet ældre, er mit hår blevet mere besværligt, og altså meget mere vejrafhængigt, end før. I min konstante jagt på gode hårprodukter, har jeg fundet ud af, at det kan betale sig for mig at veksle; at sørge for ikke kun at bruge én ting, men at skifte, og jeg har fundet ud af at saltvandsspray virker virkeligt godt. Der er en del forskellige på markedet (og jaja, man kan sikkert også lave den selv), men den her fra ingredien er en af de bedste, jeg har prøvet. Maria Nilas kan altså også virkeligt noget:

IMG_8349

Den er 100% vegansk – og det må jeg indrømme jeg aldrig havde tænkt over, om ens hårprodukter var, men det er alle Maria Nilas sager. Og så dufter den her simpelthen så godt. Af sol og sommer, af lange lyse nætter og lidt af slikbutik. Jeg bruger den ved hårrødderne til at løfte håret med, så krøllerne ikke trækker håret helt fladt ved hovedet.

Jeg har så også prøvet denne creme – Maria Nilas salty cream (som også er vegansk – og igen, får det mig til at spekulere på, HVAD der lige præcis kan gøre at et hårprodukt ikke er vagansk? Svinefedt?)IMG_8350

Den her, den er god. Den er helt let, luftig, og virkelig god til at gøre tungt hår let – den trækker ikke volumen ud af håret, men den stiver heller ikke. I stedet samler den krøllerne og gør dem lette. Men altså: Virkeligt fine produkter, i den lette genre. Maria Nila laver også skum, voks og hårspray / hårlak, som jeg også ret gerne vil prøve. Siger til herude, når jeg har. Produkterne fås hos udvalgte frisører.

IMG_8347

5 kommentarer

  1. Mit hår er typisk skandinavisk blondt tyndt hænge lige ned hår – og det kan ikke andet! Det er altså også træls, selvom det i nogle år heldigvis har været på mode.
    Jeg fik/vandt engang noget Ingrediens igennem dig. Det er SÅ godt. Da sprayen var brugt op købte jeg noget andet Saltvandspray i den lokale Maras, og troede at saltvand var vel saltvand. Men nej! Det er det ikke. Det kunne ingenting. Så nu må jeg på jagt efter Ingrediens. Fås ikke herude på landet. Må prøve på nettet.

  2. Kære Susanne – nej, det er det nemlig ikke – og ingrediens kan du faktisk købe direkte hos dem – jeg finder lige linket til dig… og her var det: http://shop.hairteamcompany.dk/shop/frontpage.html – og de har tilbud lige nu, kan jeg se.

    Kære Tina – så skal du bare prøve disse! de er virkeligt gode. Og ja, jeg cykler rundt mellem produkter. Det er som om håret ind i mellem bliver “træt” af produkter, og så virker de igen efter en måneds tid med noget andet.

    Kærligst
    J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *