Et Hjem Uden Minimalisme – Og En Blogger, Du Skal Kende

jungalow-bedroom

Vi er nogle, der er færdige med minimalismen. Både når det kommer til påklædningen, men også til vores hjem. Måske er det efteråret, der sniger sig ind på mig, måske er det bare tyve års forsøg på at begrænse mig, der efterhånden ebber ud, fordi det i forvejen er umuligt, men jeg bliver mere og mere tiltrykket af tøj, mode, bøger, musik og indretning, der handler om eventyr. Om farver, om at turde være sig selv, og om at give den gas. Jeg mener: Midt i farsfælden, i forældremøderne, i fornuften, i pensionsordningerne og midt i det liv, hvor man rent faktisk kan se en fordel i at huske ugedagene, er der NØDT til at være plads til mere fest, mere slåen ud med armene og mere… Liv. Bloggeren og indretningstypen Justina Blakeney  fra The Jungalow, lever et semi-nomadisk liv, og kan noget med at mixe det hele. Hun upcykler gammel, syer, maler, strikker og planter nyt, og får det hele til at virke fordi der er mere end nok af det hele. Hun er ikke bange for farver, planter eller et enkelt kranie i ny og næ. Du kan møde hende her på denne blog, hvor du kan nyde hendes fantastiske univers. Er det ikke bare fint?

jungalor-dresser

justinaskitchen

cottages-jugalows2

window-seat-after2

nursery-

6 Comments
Previous Post
Next Post