Man ved det er efterår, når…

Selvom vejret stadig er godt, og selvom jeg stadig ikke har overgivet mig til at tage strømper på, så er der ting, der er lige så sikre – hvis ikke mere sikre – end den dato kalenderen viser, når man skal vurdere årstiden. Herhjemme er det risengrød. For der er ikke noget, der tydeligere peger på at hverdagen er i gang, og at efterårskulden er ved at krybe ind under døren, end når ungerne ønsker sig risengrød. Som Sofus siger: Man bliver varm indefra af risengrød. Så i går, efter en lang og god dag, da jeg hentede ungerne fra børnehave og fritidshjem, og spurgte dem hvilken slags (nem) mad de ønskede sig, var de enige: Det er tid til risengrød. Og fredag aften blev pakket ind i duften af kanel og unger, der var varmet igennem. Indefra.

6 Comments
Previous Post
Next Post