Man ved det er efterår, når…

Selvom vejret stadig er godt, og selvom jeg stadig ikke har overgivet mig til at tage strømper på, så er der ting, der er lige så sikre – hvis ikke mere sikre – end den dato kalenderen viser, når man skal vurdere årstiden. Herhjemme er det risengrød. For der er ikke noget, der tydeligere peger på at hverdagen er i gang, og at efterårskulden er ved at krybe ind under døren, end når ungerne ønsker sig risengrød. Som Sofus siger: Man bliver varm indefra af risengrød. Så i går, efter en lang og god dag, da jeg hentede ungerne fra børnehave og fritidshjem, og spurgte dem hvilken slags (nem) mad de ønskede sig, var de enige: Det er tid til risengrød. Og fredag aften blev pakket ind i duften af kanel og unger, der var varmet igennem. Indefra.

Udgivet
Kategoriseret som Mad

6 kommentarer

  1. Uhhh! Risengrød! Det skal vi da ha’ – meget snart, men jeg er ikke helt klar til efterår endnu, kalder det mere sådan sensommer-tid og er lidt bange for at vinteren bliver altfor lang, hvis jeg starter allerede nu:-)

  2. Uhmmm… Risengrød er dejlig her i efteråret/vinter – fik det fast en x ugentligt – torsdag var det hos os (nemt ifbm sport). Nu er mine børn voksne og tradionen er ført videre 😉 vi får også stadig Risengrød en x ugentligt ..vil lige lykønske dig med nogle skønne udsendelser Glimt af Danmark.. Ser dem når jeg ikke er på job.. Go lørdag til dig og dine

  3. Jeg har en datter der kan spise risengrød hele året, hun bestiller det gerne om sommerne, men der siger vi godt nok hun skal vente til vinter

  4. Mine to piger og jeg ELSKER risengrød, men eftersom min mand ikke er på vores hold, står det ofte på menuen, når vi er alene hjemme – som i dag :-). Om sommeren bliver det dog skiftet ud med koldskål med kammerklunker OG flødeskum :-).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *