Voksentid – en søndag uden unger

I søndags gjorde Johan og jeg noget af det mest ekstravagante i nyere tid: Vi havde fået ungerne passet i koloen af svigerforældre, og hoppede på en flyver til Bornholm (bare dén sætning alene er for vild). Der skulle vi sove én nat på vidunderlige Stammershalle Badehotel (JA, dem med desserterne!), og alt for tidligt op næste morgen for at flyve på arbejde (også en god sætning). Vi landede og tjekkede ind, og fordi vejret var vidunderligt, blæsende, ruskende og alligevel mildt gik vi en tur. Vi gik ad en fredet sti, der går fra Stammershalle ned til helligdomsklipperne, og det var som at gå gennem et eventyrlandskab fra grøftekanten og forbi brusende vand og hen til udsigtspunktet. Efter udflugten gik vi tilbage til Stammershalle og spiste kage inden vi spiste en fantastisk middag, som jeg også er nødt til at fortælle om en anden gang. Men det der med at synke ind i hinanden, at være sammen, holde søndag med hinanden i hånden, at tale stolpe op og ned om hvad de næste uger bringer og ikke mindst: Om hvor lækre, søde, sjove og fantastiske børn vi har, det er vitaminer for sjælen og en gave til hinanden. Det var den smukkeste søndag længe, og noget jeg håber at gøre igen. Snart.

IMG_8222

IMG_8241

bornholm 1

IMG_8249

IMG_8254

IMG_8265

stammershalle kage

6 kommentarer

  1. Tak Susanne – Det tror jeg vi alle sammen skal huske; det der med lige at bruge ekstra tid og ressourcer på hinanden, og ikke gå under i trummerum…
    Kære Solrun! Gør det! Det er fantastisk! Og stedet er vidunderligt. KH J

  2. Kære Grith – det var så skønt at det jo er lige før man får dårlig samvittighed over SÅ megen selvforkælelse. Kærligst J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *