Om At Ligne Sig Selv & Om En Ny Buksedragt

Jeg synes aldrig det bliver ukompliceret at klæde sig på til en arbejdsdag, når jeg er lidt i tvivl om hvad den bringer. I sidste uge var jeg på et fotoshoot i London, og jeg vidste at jeg skulle tidligt op, stå det meste af dagen, være omgivet af stylister, frisører og makeupartister som skulle koncentrere sig om at få stjernen til at se vidunderlig ud, og dermed helst hverken have for høje hæle eller for besværligt tøj på, så jeg ville kunne skynde mig og ikke stå i vejen. Og jeg skulle kunne rejse hjem i det, alt for sent om aftenen, totalt smadret uden at føle mig spærret inde. Så jeg hoppede i min denimbuksedragt fra det franske mærke Gat Rimon. Den er helt blød, nem at have på, og meget afslappet.

Der er noget eviggyldigt lækkert over denim, og det kommer til at fylde meget i efteråret – den lette lyse version, som også går under navnet chambré; og både som skjorter (som den her), nederdele, kjoler, og ja, buksedragter. Det ér og bliver en klassiker ligesom guldsmykker og leopardprikker. Jeg er vild med alle tre ting, og uanset, hvornår det er “smart” holder jeg af dem – jo mere jeg ser (som for eksempel ved modeugen for nyligt), jo mere jeg læser om mode, og jo mere jeg arbejder med det, går det op for mig, at det vigtigste er at ligne en, der er sig selv. Man er nødt til at klæde sig på for sig selv, og ligne sig selv når man gør det.

IMG_8192

5 kommentarer

  1. Du ligner en snack fru Lahme! Super lækker ser du ud.
    Og Gat Rimon holder for vildt! Jeg er selv stor fan 🙂

    Knus Anne

    PS. Har vist ikke nået at ønske dig tillykke med det nye design her på bloggen. Så hermed: “STORT TILLYKKE”

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *