Kunsten at provokere en mand: Fanpost fra Peter (Og Et Kig På Langeland)

Noget af det mest interessante ved at være på TV er de reaktioner, jeg får fra folk. Jeg får heldigvis overvældende mange meget positive mails, kommentarer og henvendelser. Og komplimenter som er værd at varme sig ved. Men jeg får også de virkeligt mærkelige – folk, der skriver en laaaaang mail, som ingen mening giver, eller dem, som skriver for at skælde ud. Dem, der skælder ud, er så vrede at de nærmest ryster igennem mailen, så man bliver helt ked af det på deres vegne over at de har det SÅ dårligt over 30 minutters sødsuppeTV fra sommerlandet.

Men tag nu Peter. Han har siddet oppe i nat for at skrive til mig. Og det tror jeg faktisk at han har brugt lang tid på. Peter er nemlig vred, og mails som den her er på ingen måde ualmindelig. Jeg får nemlig rigtigt mange mails fra mænd, der er sure. Jeg har fået en virkelig fantastisk mail om at jeg havde for korte nederdele på, og måske 30 om at mit hår er for stort. Jeg har også fået en, som jeg overvejer at ramme ind om at jeg er for tynd (HAHAHAHA), og én om at jeg bør vaske de grimme pletter af mit ansigt, hvis HAN skal se på mig en anden gang. De grimme pletter hedder fregner, btw. Jeg har også fået mange mails om at jeg bander som en havnearbejder, og det er jo sådan set rigtigt nok.

Men Peters mail, den handler om at jeg mangler stil. Og det må han sådan set gerne synes, ligesom de mange der synes jeg er dårligt opdraget. Men sagen er bare den, at jeg ikke mangler stil – jeg har min egen. Og hvis der er noget der provokerer mænd – midt om natten – så lader det til at være det:

IMG_9143

Men tilbage til gårsdagens udsendelse, hvor jeg lovede at vise nogle flere billeder fra:

IMG_5094

I det danske sommerland, efter afkørslen til Sædballe, og forbi den til Bøsseløkke, ligger Broløkke. En fantastisk lille perle af en restaureret herregård, som er perfekt til at holde et brag af en fest på. Langeland er stedet, og har du ikke været der for nyligt, så tænk den smukke ø med når du lægger sommerferieplaner. Så fin og yndig.

IMG_7141

Her var jeg så heldig at få lov til at kigge forbi, da vi lavede TV sidste sommer. Meget smukt. Og værelserne er seriøst så pæne. Her lige lidt fra selve huset:

Og her:

Det værelse, jeg fik lov til at bo på.

Fint og smukt:

Besøg Broløkke her (og se lige hvad det koster. Man kan godt)

28 kommentarer

 1. Jeg synes, du er fantastisk. Hvor er det befriende, at du ikke kan lade være!

  Skide være med Peter! 😉

 2. Oh my, godt der er langt mellem de der mails (håber jeg da). Håber ham Peter har fået sin nattesøvn og er i bedre humør til morgen (og så staver rigtigt i andre kritiske mails – det hjælper lidt på seriøsiteten) 😉 kh. Birgitte

 3. Jeg tror godt, jeg ville kunne hidse mig op til at skrive en fortørnet mail til Peter om retskrivning og tegnsætning 🙂 Men, som du selv skriver, egentlig vildt, at SÅ mange kan hidse sig SÅ meget op over et rimeligt ukontroversielt/feel good tv-program, at de ligefrem farer i blækhuset (email-huset?) over det. Tak for en dejlig blog. You go, girl!

 4. OMG. Jeg dør af grin. Det må være hårdt for Peter at holde øje med om folk opfører sig jfr Emma Gad. Sikke et pres. Ikke mindst for Peters familie…

 5. Ej men altså, nogen mennesker burde få sig et liv 🙂 Jeg synes du gør det godt og lad mig så lige minde om dette gode gamle citat som alle bør huske;
  Promote what you love instead of bashing what you hate

 6. Skønne billeder!
  Fortsæt du med at være din egen og ingen andens – så kommer vi nu engang længst.
  Fuck Janteloven – har netop i dag selv skrevet et indlæg på min blog om præcis det emne, for det rammer også mig indimellem:-)
  Keep on shining.

 7. Ja det er godt nok synd for Peter, at han i den grad mangler meningsfulde ting at interessere sig for. Personligt elsker jeg positive mennesker, som tør være sig selv. Rigtig dejlig dag til dig. Knus

 8. Kære Julia. Du gør det godt! Og hvor bliver jeg bare ked af på alles vegne, at man/vi/nogen har travlt med at fortælle hinanden, at korte nederdele kun er for nogen og fregner skurrer i øjnene. Især det med fregnerne rammer mig. Dem har jeg selv. Og elsker dem. På mig og på andre. Folk med fregner ser typisk friske, sunde og lidt frække ud. Men hvor har jeg været ked af dem som barn, og jeg er ikke engang ‘hårdt ramt’. Tænk sig, at voksne mennesker mobber med noget, som svarer til 2. klasses-niveau. Øv.

 9. Dejligt du står ved dig selv! Peter kan jo bare skifte kanal, hvis han er synes det er så forfærdeligt at se på dig (tænker udvalget af tv-kanaler hos de færreste begrænset sig til en enkelt kanal). Eller gå en tur i det dejlige vejr. Det gør uundgåeligt én i bedre humør. Synes personligt du gør det fremragende. Vær du bare stolt af det.

 10. Hahaha – stakkels Peter, sådan at få spoleret nattesøvn pga en tv udsendelse

 11. Ja, måske rammer jeg ved siden af – men hvis det indlæg ikke er loadet med skjulte henvisninger, så ved jeg virkelig ikke, om det er mig, der er helt tosset.

  Jeg bliver i troen, for så kan jeg skraldergrine i 5 minutter længere.

 12. Kære Julia

  Den bedste stil der findes er ens egen, hvis man tør stå ved den og sig selv, og du har rigtig god stil hele vejen igennem. Du gør det super godt!
  Tak for en fantastisk blog – elsker at læse med her.

 13. Jeg forstår altså stadig ikke hvordan man (i aktuelle tilfælde Peter) kan synes det er okay at svine nogen til bare fordi man sidder hjemme bag sin computer. Hvem får en bedre dag af dét?

  Hvem giver ham/dem ret til at bedømme om dit hår er for stort (WTF i øvrigt?!) eller om du ikke har stil eller er uopdragen? Det er vel heller ikke i særklasse velopdragent at fare i tastaturet og sende en sviner afsted til en man har set i tv.

 14. Hvor ville verden blive kedelig hvis vi alle var ens……..herhjemme får vi smil på læben over dine bandeord, dit grin og din herlige måde at være på!!!!

 15. Mød verden med rummelighed og venlighed…
  Og fremfor alt, “bliv på din egen måtte”, som min yoga instruktør siger…. Den rummelige og venlige omskrivning af “… Mind yourself own f…… business”….
  Knus
  Vibeke

 16. Kære Julia med det flotteste hår som jeg er så misundelig på 🙂
  Hvor er det skønt at du kan trække på skuldrene af sådan nogen fjolser …. Ja, livet bliver bare lidt nemmere hvis man synes glasset er halvfuldt i stedet for halvtomt…. Men jeg undrer mig nogen gange over hvordan folk får tid til at udspy al den galde?? Jeg var vild med turen til badehotellerne, knap så vild med slottene, men så er det jo fantastisk jeg bare kan lade være, og læse en god bog eller blog…. Din f.eks. 🙂

 17. Det er mega god stil at slikke på tallerkner. Det er til gengæld vildt kikset at klage over folks udseende og måder at indtage føde på. Suk til Peter-typer.

 18. Jeg synes simpelthen at det er så kært, at nogen gider hidse sig så meget op, at de rent faktisk gider bruge tid på at skrive det på nettet… Altså.. Come on… Min mand ville måske sende en enkelt kommentar på tværs af stuen, men 1) rent faktisk hidse sig op og 2) bruge tid på at skrive det til dig?? Ahhh…. Det tror jeg egentlig ikke engang at jeg selv gad???

  ps. I skolen siger vi, at det ofte er et tegn på kærlighed, når drengene driller 😉

 19. Mon ikke du netop er valgt til programmet fordi du har din egen stil 😉 (og det ved du jo godt selv 🙂 )
  Jeg har ikke set programmerne, men jeg tænker at det vel er det man kalder underholdning og ikke dannelsesprogrammer eller??
  Peter mangler et eller andet…siden han bruger tid på at skrive til dig, så man kan jo nærmest kun have lidt ondt af ham. Hvordan han i øvrigt staver eller sætter tegn, betyder ikke noget for mig i denne sammenhæng. Man kan jo ikke sige at fordi man er ordblind (hvilket jeg nu ikke tror) eller andet, at så betyder ens mening mindre…
  Man kan sige, at han nu selv har bidraget til almindelig underholdning……;-)

 20. Det er så godt med mennesker som er seg selv, og som har sin egen stil. ( jeg er også en av dem… )
  Peter har det nok vondt med seg selv, for du gjør de tingene som han aller mest har lyst til å gjøre selv, men som han ikke tør.
  Da må jeg også få lov til å fortelle om en kunde vi hadde der jeg jobbet tidligere. Vi solgte herretøy. Og jeg og min kollega K var på jobb. Hun er det mest ordentlige menneske jeg vet om, veldig høflig, hjelpsom og ikke utfordrende på noen måte.
  Hun hadde en ganske korpulent mann til kunde, som hun strevde med å finne store nok strs til. Opp og ned fra stigen, og frem og tilbake….. Hun måtte desverre beklage at vi ikke hadde store nok strs som kunne passe ham.
  Etpar uker etter fikk hovedkontoret et brev, fra vedkommende mann, der han klaget over dårlig service, utfordrende klatring i stigen, med en altfor liten truse under jeansen osv…… Vi lo så vi nesten tisset i buksene!!!!
  Denne mannen hadde nok sine egne problem i stor scala.
  Fortsett å være den du er. For du er helt perfekt, Julia!!!

 21. kors altså, hvis ikke ham Peter kan klare at se dig, skulle ham måske hellere finde en anden kanal. Hvis han kan finde et program, hvor værterne ikke krydrer programmerne med lidt personlig kolorit… Jeg forstår ikke man har brug for at skrive den slags. Kan man ikke holde kæft, hvis man ikke har noget positivt at sige? Ja undskyld mit sprog, men undrer mig.

 22. Man kan jo kun undre sig over at man(d) gider bruge tid – og energi – på den slags:-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *