Ugen Der Gik (Og Weekenden, Der Kommer)

IMG_6967

Endnu en af de uger er gået, hvor store ting og små, har filtret sig ind og ud mellem hinanden på allerfineste vis. Fra kvindekamp til deodoranter, og alt det midt i mellem. For det første sprang en kirsebærgren ud hjemme hos os, og sjældent har jeg set noget så yndigt og fint, i de ganske få timer det varede før den begyndte at drysse sine blade. Men foråret er på vej, og stemningen både inden i mig (og andre) og udenfor letter. Jeg kan mærke det: Alting bliver en lille smule sjovere, end lille smule lettere, en lille smule mere lige til. Det holder.

FullSizeRender-5

I den forgangne uge talte vi igen om ligestilling og feminisme, og igen blev det sagt mange gange, at uanset hvad der sker, er det altid kvinder og børn der rammes hårdest: Af sygdom, arbejdsløshed, manglende socialt ansvar etc. Det er altid kvinderne det rammer hårdest. Og netop derfor passer ovenstående efterhånden noget bedagede kampråb stadig. Og det gør slet ikke noget at vi husker på det lidt mere end en gang om året.

Dette var også ugen, hvor Elias og jeg var ude at høre Johan spille. Det var en meget stor oplevelse at høre Johan tale, fortælle og spille akustisk. Og at sidde der sammen med Elias.

I weekenden skal jeg høre Johan spille med stort band i Pumpehuset i København. Det er i morgen (se her), og i aften spille Johan med det samme store setup i Aarhus på Radar (se mere her). Jeg glæder mig helt tosset, og også over at mange af mine kollegaer tager med.

IMG_9118

Dette var også ugen, hvor jeg blev afhængig af en the. Hvem havde troet det? ikke mig! Den er købt på denne spa og smager fuldkommen vanvittigt godt.

IMG_7028

Så blev jeg i denne uge også præsenteret for en deodorant som hæmmer hårvæksten under armene, så man ikke behøver at barbere sig så tit om sommeren. Hvis man altså er til nøgne armhuler. Den dufter godt, og jeg er ret spændt på det med hårene.

IMG_7041

9 kommentarer

 1. Åh akustiske koncerter giver altså en helt bestemt stemning – særligt indenfor den genre, og sikkert især, når man er meeeeeeget velkendt med herren 🙂

  God weekend søde Julia.

  – Anne

 2. Det må være meget dejligt at kunne dele sin voksenverden med børnene. Så er der flere oplevelser man kan glædes over sammen. Og så sejt at have en musiker far

 3. Øj den der deo skal jeg da lige ha fundet 😀 Vicky er i forvejen favoritten med roll-ons, så hvis den ligefrem kan hæmme hårvæksten, så er det jo bare et win-win-win produkt!

 4. Uh, jeg har for mange år siden, været til en del koncerter i Pumpehuset. Der er en helt speciel stemning der, synes jeg. Ha’ en dejlig weekend.

 5. Kære Mette – det er der, og det var der bestemt også i lørdags. Så skønt! Kh J

  Kære Marina – jeg lover at pippe og klappe! KH J

  Kære Rijah – NEMLIG! Kh J

  Kære Tina, og jeg kan simpelthen ikke vente til at den vinter giver slip for alvor. KH J

  Kære Susanne – det er ubeskriveligt skønt. Der er mange andre udfordringer (fx at Johans koncerter oftest ligger når man gerne ville holde fri sammen), men plussiderne opvejer heldigvis også. KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *