En Fridag Med Spa & Kaffe Til

IMG_6788

IMG_6793

For nyligt holdt jeg en fridag. Eller det vil sige; jeg holdt næsten en hel fridag, og det ovenikøbet sammen med en kær veninde. Vi skulle forkæles. Og det betød for det første at vi forkælede hinanden med tid og opmærksomhed på den måde, man ind i mellem skal, selv når man er voksen og har børn og arbejde og forpligtelser og ting man skal og bør.

Altså en fridag, som når man rejser sammen og hiver stikket ud og ikke ser sig over skulderen fordi man er så langt hjemmefra at uanset hvem der kaster op hvor, kan man ikke hives tilbage i virkeligheden.

Bortset fra at vi begge havde syge børn, så dagen ikke blev helt så ubekymret, men sådan er det også at være voksen, og det har også sin charme.

Vi begyndte dagen med så megen snak, at vi var ved at misse vores aftale hos Amazing Space, som er den spa, der er åbent under det nyrenoverede hotel D’Angleterre. Vi havde bestilt tid til at få fikset hænder begge to, og jeg havde egentligt forestillet mig at det bare var sådan et quickfix, men det kunne ikke være længere fra sandheden. For vi blev puttet i en kuvert af bløde tæpper og ikke-Enya-agtig spamusik, og jeg faldt naturligvis snorkende i søvn efter fire sekunder. Jeg vågnede ved egne snork, hvis sandheden nu skal frem, og ovenikøbet med de smukkeste hænder, jeg har haft meget længe. Jeg har faktisk ikke oplevet meget der kan måle sig med den på alle måder fine behandling, vi fik der. Jeg skal helt klart tilbage, for jeg må indrømme, at den der med at blive puttet og få lov til at falde helt ned i sig selv, er en luksus, jeg gerne investerer opsparingen i.

Bagefter drak vi en kop kaffe, efter at have fået serveret en lækker smoothie i spaen. Og fortsatte med snak og med at at lege turist i København, indtil Sofus trak mig hjem. Men altså: Hvis du har mulighed for det en dag, så er det her sted virkelig en anbefaling værd.

IMG_6792

IMG_6789IMG_6790

IMG_6794

3 kommentarer

  1. Det ser fuldstændig fantastisk ud på billederne. Jeg drømmer mig derhen. Efter en lang men god dag i LEGO World alene med to børn på 3 og 8 er jeg kørt helt flad.
    Og da den lille blev væk og også havde tabt sit armbånd med mit telefon nummer på føltes de 5 minutter som timer. Tak for din inspiration til alene tid 🙂

  2. Hej Tina – tak!

    Hej Grith – ok, det ville jeg nærmest ikke turde. faktisk er Elias der i dag med sin søde onkel. De har været der i en hel dag nu, og har intet hørt, så jeg må gå ud fra at det bare er helt fantastisk.
    KH
    J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *