Dansefødder: Broløkke & Hvedholm

IMG_4619

Som sagt, skal der danses i aften på TV2, og det var faktisk rigtigt sjovt. Der var hentet dansere ind fra den lokale danseskole, og det er ikke svært at gætte hvem det var… Og lige på falderebet inden udsendelsen lidt bag-om-billeder fra optagelserne:

IMG_4633

Tilgengæld tager det syv lange og syv brede at optage til TV og vi skulle danse igen og igen, så filmholdet kunne få lyd, billeder og detaljer til at spille sammen. Og jeg kom til at lave liiidt fis undervejs, og det hjalp heller ikke på tempoet. Heldigvis blev det sjovere undervejs, men jeg var helt svedt igennem, da vi var færdige, og det var dér det gik op for mig, at det virkelig er en god måde at komme i form på, det der dans…

IMG_4625

IMG_4656

IMG_4640

IMG_4618

Dansen foregik på Hvedholm slot, hvorfra jeg lige sørger for at lægge en masse blomstrende / blondede / forgyldte billeder op fra i morgen – og ikke mindst fra underskønne Broløkke Slot på Langeland.

7 Comments
Previous Post
Next Post