Om Rod, Weekender og Det Smukkeste Køkken: Juelsberg

IMG_4909

 

IMG_4903

Jeg har glemt et slot. Mest fordi weekenden gik med arbejde hele søndagen og med så intensiv oprydning derhjemme, at jeg ikke selv troede på det. Johan og jeg fik decideret muget ud. Vi er en familie der roder. Meget. Børnenes værelse ligner en dødsfælde, og jeg har tendens til bunker a la det skæve tårn i Pisa. Jeg er bevidst om det. Jeg bliver aldrig bedre til det, og jeg synes det er latterligt svært at gøre noget ved det.

Hvis man vil væk fra sit rod og i ordnede rammer, kan et slotsophold anbefales. Dette fine værelse finder man på Juelsberg, som blev vist på TV2 i onsdags. (Hvis du vil se afsnittet ligger det på TV2Play nu). Man deler bad og toilet med andre gæster, men slottet er den fineste B&B. Her en række billeder:

7 Comments
Previous Post
Next Post