Om Rod, Weekender og Det Smukkeste Køkken: Juelsberg

IMG_4909

 

IMG_4903

Jeg har glemt et slot. Mest fordi weekenden gik med arbejde hele søndagen og med så intensiv oprydning derhjemme, at jeg ikke selv troede på det. Johan og jeg fik decideret muget ud. Vi er en familie der roder. Meget. Børnenes værelse ligner en dødsfælde, og jeg har tendens til bunker a la det skæve tårn i Pisa. Jeg er bevidst om det. Jeg bliver aldrig bedre til det, og jeg synes det er latterligt svært at gøre noget ved det.

Hvis man vil væk fra sit rod og i ordnede rammer, kan et slotsophold anbefales. Dette fine værelse finder man på Juelsberg, som blev vist på TV2 i onsdags. (Hvis du vil se afsnittet ligger det på TV2Play nu). Man deler bad og toilet med andre gæster, men slottet er den fineste B&B. Her en række billeder:

7 kommentarer

 1. Kære Julia. Sidder her og smiler – nej, griner – af din beskrivelse af dine bunker, som det skæve tårn. Det er så befriende at opleve, at andre “er” som mig, det er altid nemmere at være flere i samme båd. Tak for din ærlighed og levende beskrivelser.
  God dag, knus Jannie

 2. Sådan en weekend kunne vi vist også bruge…trænger til at rydde ud! Nogle tips? – gik i bare i gang fra en ende af eller? Vores problem er at vi fortaber os i bunkerne og så når vi ingen vegne. Og vi er slet ikke enige om hvad, der skal gemmes…

 3. Kære Jannie – jeg burde gøre mere ud af at vise vore bjerge af vasketøj her på bloggen. Det er jo seriøst vanvittige mængder! Kh J

  Kære Karen,
  Vi begynder i det ene hjørne med en sort sæk. det er ret simpelt og helt tosset. Og vi gør det alt for sjældent. Man burde jo gøre det inden det hele voksede til, men det er vi tydeligvis ikke i stand til.
  KH
  J

 4. Tror faktisk det er mentalt sundere at være et rodehovede end at være mig, der er totalt afhængig af orden og overskuelighed. Så hvis bare der bliver kylet noget ud en gang imellem, så bliver i nok ikke væk. Så kan I sidde der med hvilepuls mens bunkerne vokser igen 🙂

 5. Åhh jeg ELSKER det køkken og synes bare i var SÅ heldige at få lov til at opleve det… Og med hensyn til bunkerne, så har jeg en teori om, at får man flyttet rundt på dem nok gange, så skal de nok blive mindre og en dag forsvinde helt af sig selv 😀
  Hilsen Dronningen af stabler 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *