Dullegrej: Fire Til Håret

IMG_7031

Først og fremmest: Vanløse i går var SÅ sjovt. Multikunstneren T.S. Høeg gjorde for eksempel sin entré med to gigantiske johannesbrød, som han raslede løs med, mens han leverede noget spoken word agtig poesi om noget med kærlighed, som jeg næsten forstod. Det var fantastisk! Og for ligesom at få det intellektuelle niveau på bloggen tilbage til det niveau jeg som søvnforladt mor kan være med til, så synes jeg vi lige skal tage kampen op mod mor-håret sammen.

Jeg har langt hår, og det tager mig cirka en time at vaske og tørre det. Det betyder at alle kneb, der ind i mellem kan hjælpe mig til at springe en vask over, er mere end velkomne. Her er tre ting, som bare virker, og som også hjælper mig til hverdag med at få håret til at sidde.

1. Store ballethårnåle. Hvis man har krøller eller hestehår, kan det være mere end svært at finde hårnåle, der kan holde håret, men som man også kan få ud igen. Med en enkelt eller to af disse tykke hårnåle, kan man lave en hestehale eller en knold. Se dem her.

2. Elnett. Bare Elnett. Kan bruges til at holde lokkerne fast, til at skabe volumen og til at friske håret op med, hvis du gerne vil have det hængende en hel dag. Bare vend hovedet ned og spray op igennem håret. Og jeg hører til dem, der elsker duften!

3. Batiste Dry Shampoo – sørger for at håret ikke klasker sammen, og selvom det er faldet lidt sammen, kan du redde det. En vinder.

4. Studio Line TXT – den her er noget helt andet end tørshampoos. Det er et stylingprodukt, som giver en slags modstand i håret, lidt som når man touperer det, men finere. Det betyder at langt hår bliver lettere at sætte.

IMG_7034

10 Comments
Previous Post
Next Post